Want: more white shirts

Outfit: new Monki coat

IMG_6251 photo IMG_6245.jpg photo IMG_6226.jpg photo IMG_6276.jpg photo IMG_6234.jpg photo IMG_6299.jpg photo IMG_6184.jpgMonki coat, Acne mohair cardigan here, Moves by Minimum velvet top, Minimum skirt and Acne sneakers here

Jeg kan vel ikke fortælle, at jeg har gjort mig et helt genialt jakkekøb uden at vise den? Som tidligere fortalt fandt jeg den her jakke fra Monki nedsat til kun 250 kr. og lige præcis tilbage i min størrelse. Jeg har aldrig tidligere købt den type jakker, men med det her vintervejr og at jeg nu cykler på arbejde, så måtte jeg sætte min forfængelighed, der ellers bedst kan lide pæne uldjakker, lidt til side. Heldigvis, for jeg er blevet så glad for den og bor praktisk talt i den. Ligesom at jeg også bor i min mohaircardigan fra Acne – mage til blød og ulden cardigan findes virkelig ikke. Nederdelen er et udsalgskøb fra Minimum, som jeg har gjort mig i Magasin. Fin uldnederdel sat ned med halv pris til 250 kr.

I denne weekend har jeg fri, og weekenden er foreløbig blevet brugt med at spise god mad hos mine forældre. I dag står den på familiefødselsdag, og så vender vi snuden mod Aarhus i aften, hvor vi nok lander direkte på sofaen, når vi kommer hjem.

Photobucket
   

6 kommentarer

 • Katrine

  Ej hvor er jeg forelsket i din nederdel!!! Wauw den er lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg synes også, at det er lidt af et kup, jeg har gjort mig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan virkelig være nødvendigt med sådan en varm jakke.. Synes faktisk også den er rigtig fin!

  Frejjack.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg er også rigtig glad for farven. Den er så fin! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en fin jakke – er helt tosset med farven 🙂 Jeg er også typen der ikke har haft en decideret vinterjakke i et par år, da jeg ikke synes de er særlig flatterende. Men i år har jeg købt en parka ala din, og jeg er virkelig glad for den. Det er jo fantastisk at man ikke skal fryse 😉

  Sissechri.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Amen hvorfor har vi ventet så lang tid, haha? Er så glad for den! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Want: more white shirts