Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Katrine

  Ej hvor er jeg forelsket i din nederdel!!! Wauw den er lækker

  • Pernille B. Hansen

   Jeg synes også, at det er lidt af et kup, jeg har gjort mig!!

 2. Det kan virkelig være nødvendigt med sådan en varm jakke.. Synes faktisk også den er rigtig fin!

  Frejjack.blogspot.dk

  • Pernille B. Hansen

   Jeg er også rigtig glad for farven. Den er så fin! 🙂

 3. Det er virkelig en fin jakke – er helt tosset med farven 🙂 Jeg er også typen der ikke har haft en decideret vinterjakke i et par år, da jeg ikke synes de er særlig flatterende. Men i år har jeg købt en parka ala din, og jeg er virkelig glad for den. Det er jo fantastisk at man ikke skal fryse 😉

  Sissechri.dk

  • Pernille B. Hansen

   Amen hvorfor har vi ventet så lang tid, haha? Er så glad for den! 😀