New in: two ASOS favorites

Outfit: shades of grey

 photo IMG_6501.jpg photo IMG_6570.jpgIMG_6503 photo IMG_6548.jpg photo IMG_6502.jpg Ellos jacket here, Ellos knit here, Ellos trousers here and Acne sneakers here

Normalt havde jeg nok ikke været hurtig til at hoppe i et helt lysegråt sæt, men da det netop var ting i den farve, jeg forelskede mig i hos Ellos, så tog jeg chancen. Med den rå jakke over og sneakers til bryder det også outfittet lidt. Bukserne har en virkelig fin pasform (på trods af den lidt for lange længde til mig), og koster kun 399 kr. lige her. De havde også været endnu finere med et par høje hæle, men da vi stod og skulle ud af døren, kunne jeg simpelthen ikke finde nogle, der passede til det her vintervejr. Så hellere give et realistisk billede af, hvad jeg faktisk går rundt i. Generelt har Ellos nogle virkelig gode basisting til lave priser. Som fx denne strikket rullekrave til 399 kr, der også findes i sort. Jeg kan mærke, at jeg lige skal lære deres størrelser at kende, men indtil videre har jeg taget alt i min mest brugte størrelse, nemlig str. 36. Jakken kan jeg jo slet ikke rose nok, og den er også stadig tilbage i de fleste størrelser.

SPONSORERET AF ELLOS. 

Photobucket
   

2 kommentarer

 • Maria

  Dette har absolut ingen relevans til dette indlæg, men da jeg er igang med at arrangere et 6 måneders udlandsophold på mit 3 semester på uni, og er ret interesseret i at komme til italien, kom jeg i tanke om dig. Jeg har læst en del af dine indlæg med dit praktikophold i Italien, og jeg ved godt det kan være svært at sammenligne med et semesters ophold. Men det kunne jo være du alligevel kunne hjælpe mig lidt. Det er jo ingen hemmelighed, at en del italienere har en tendens til kun at snakke deres eget sprog. Mit formål med at tage på udveksling er først og fremmest at styrke mit engelsk, og derfor blive undervist på engelsk, men jeg frygter lidt, at jeg vil blive undervist på et lidt gebrokkent engelsk og derfor ikke føler jeg får nok ud af det, og i værste tilfælde ikke kan følge med, fordi undervisningen kommer til at foregå mere på italiensk end engelsk. Samtidig synes jeg jo også det kunne være lidt fedt at lære lidt italiensk, men jeg er sgu lidt i tvivl, hvorvidt de lokale er gode til at mænge sig med udefrakommende, da jeg jo tænker, at det er den vej jeg ville kunne få øvet lidt italiensk. Måske er det umuligt for dig, at svare på mine spørgsmål, eller tanker er det vel mere. Men hvis du har et eller andet du tænker kunne være godt for mig at vide før jeg beslutter mig for et land og universitet, så tager jeg meget gerne imod! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Hej Maria.
   Det lyder spændende! Hvor henne i Italien ligger universitetet? Italien er næsten ligeså forskellig som østkysten og vestkysten i USA. Jeg var jo selv i Norditalien, som klart er mere “fremad” i forhold til internationalisering. Som du selv siger, så er det svært at sammenligne et semesterophold med en praktik. Jeg arbejdede på en lokal virksomhed, hvor deres interne kommunikationsform altid har været italiensk, på trods af at det er en international virksomhed. Der er dog stadig mange unge italienerne der er rigtig gode til engelsk, og hvis dit uni har en aftale med et uni i Italien, så kan jeg da næsten ikke forestille mig andet end, at de kan finde ud af at undervise i engelsk.
   Min oplevelse var at italienerne er meget imødekommende overfor udefrakommende. Især hvis man selv gør en indsats og fx lærer lidt gloser og vendinger. De lokale vil rigtig gerne, de er bare klart mere trygge ved deres eget sprog end engelsk, så hvis du selv lægger op til at snakke med dem og øve lidt italiensk, så tror jeg, at du vil få nogle rigtig gode oplevelser. Jeg tænker også, at du kommer til at gå i klasse med nogle italienere (?), så de vil da helt sikkert hjælpe dig. De er generelt virkelig søde og imødekommende, især i de lidt mindre byer, og selvom jeg måske havde nogle bump på vejen, så elsker jeg virkelig landet og kulturen.
   Og jeg kan i hvert fald love dig, at det bliver dit livs oplevelse! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: two ASOS favorites