Nytårsplaner

Room tour: wardrobe

 photo IMG_5573.jpg photo IMG_5652.jpg

Det var slet ikke meningen, at der skulle gå hele to måneder før, jeg fik vist jer det allerhelligste af lejligheden. Nemlig vores tøjværelse og kontor. Værelset har kun et enkelt vindue, og med skråvæggene er det kun få timer om dagen på denne årstid, at der er nok lys til at tage nogle nogenlunde billeder. Men endelig mellem jul og nytår lykkedes det! Selvom vi have et helt værelse at indrette til garderobe, så blev vi alligevel udfordret på pladsen pga. af de føromtalte skråvægge og at der ikke er så højt til loftet. Jeg ønskede at få endnu et tøjstativ fra Ziito, hvilket der lige præcis er plads til, og så har kæresten sit tøjstativ ved endevæggen. I kommoden har vi et par skuffer hver, og så har jeg strømper, undertøj og andre småting i HAY kasserne. En organiseringsform der praktisk var meget irriterende i starten, men jeg kan heldigvis vænne mig til det meste, hvis bare det er pænt nok. Det ekstra tøjstativ betyder, at meget mere af mit tøj er kommet op og hænge, faktisk er det kun jeans, striktrøjer og “søndagstøj”, der ligger i kommoden. Alt tøjet har jeg hængt efter kategori, farve og længde, så fx alle t-shirts og toppe hænger sidst, hvilket giver plads til skoreolen under. Det har også givet et meget bedre overblik over mit tøj, som før på mit gamle værelse var placeret tre forskellige steder og ikke altid uden større sammenhæng. Kæresten er, som I kan se, lidt bedre til at holde sig en minimal garderobe, og ville gøre sig ret godt som forgangsmand for de der clean-out-your-closet nytårsforsæt.

I hjørnet har vi så et gammelt skrivebord og vores forskellige skriveredskaber. Et måske lidt rodet hjørne, men jeg kan meget godt lide vores forskellige figurer og noter. I det andet hjørne gemmer vi vores vasketøj, som heldigvis er godt kamufleret af IKEA spejlet, der samtidig fungerer som taskeholder med knagerne bagpå.  Hvis vi en dag flytter til et sted med højere til loftet, så kunne jeg godt tænke mig at bibeholde nogle af elementerne men indføre langt mere opbevaringsplads over tøjstativerne, så der er lidt mere luft på gulvet. På trods af den trænge plads, synes jeg, at værelse er blevet rigtig fin. Inden jeg flyttede ind, havde jeg nok forestillet mig, at et helt værelse til tøj ville betyde masser af plads. Det blev jeg udfordret lidt i, og jeg har da også sorteret en hel kasse med sommertøj fra, som ligger i en kasse i vores kælderrum. På den anden side er det måske faktisk en meget god ting at skulle pakke ned og op to gange om året, når sæsonen skifter, så man faktisk kun bruger plads på det, som man har brug for.

 photo IMG_5700.jpg photo IMG_5689.jpg photo IMG_5668.jpg photo IMG_5608.jpg photo IMG_5708.jpg photo IMG_5663.jpg photo IMG_5586.jpg photo IMG_5688.jpg photo IMG_5679.jpg

Photobucket

13 kommentarer

 • Det er vel ikke sådan at man på et tidspunkt kan få den orange trøje (??) fra billede 6 at se i et outfit eller lignende. Det er simpelthen en guddommelig farve, hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er en gammel silkebluse fra COS. Den er helt tilbage fra da jeg boede i Herning. Så hvis du går langt nok tilbage i arkiverne, kan du nok godt finde den i et outfit indlæg. 😀 men ja, farven er virkelig smuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det fint ud – jeg er vild med at tøjet hænger fremme. Det ser så hyggeligt ud 🙂

  Hvor er den store hvide reol fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg hader virkelig at se på tøj der hænger fremme?! Det skal ind i et skab som skal kunne lukkes, ellers får jeg stress. Det ser super rodet ud, gys! Der er heldigvis et kæmpe indbygget skab i vores kontor og det er så mit, hurra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Sådan er vi jo så forskellige. Jeg synes, at et kæmpe skab er mega grimt, og jeg elsker at kigge på mit tøj hængende fremme. 😀 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Jeg hader virkelig at se på navnet Ida der hænger fremme?! Hun skal ind i et skab som skal kunne lukkes, ellers får jeg stress. Ida ser super rodet ud, gys!
   :joy: Hurra for en kommentar, man fristes til at skrive “…..spurgt?”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Pernille.

  Rigtig hyggeligt værelse! Hvor har du købt dine bøjler med “bukseklemmer” i? Sådan nogle kunne jeg godt bruge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Dem i metal er faktisk fra da Envii shoppen lukkede i Magasin, og bøjlerne derfor ikke længere skulle bruges. Ved desværre ikke hvem der har lavet. Ellers har jeg nogle i træ, som bare er en almindelig buksebøjle. De er købt i IKEA.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ah, okay. Mange tak for svar! :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det fedt.. det er godt nok flot.. ville ønske min garderobe så lige så flot ud

  Frejjack.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvordan fandt I jeres lejlighed og er det leje eller eje? 🙂 hvor meget betaler I ca. om måneden? Det er da vildt fedt med 3 værelser! (eller mere)? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er kun en 2-værelses. Vi har bare en hems i stuen, som vi bruger som soveværelse. 🙂 Det er leje, og lejligheden har vi fået igennem min kæreste og hans ven, som oprindeligt boede i den. Den er desværre også dyr i forhold til størrelsen 47 m3 plus hems). 7200 kr. om måneden + forbrug med stigning hvert år. Så vi håber ikke at skulle sidde i den for mange år endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsplaner