Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

13 kommentarer

 1. Det er vel ikke sådan at man på et tidspunkt kan få den orange trøje (??) fra billede 6 at se i et outfit eller lignende. Det er simpelthen en guddommelig farve, hvor er den fra? 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Det er en gammel silkebluse fra COS. Den er helt tilbage fra da jeg boede i Herning. Så hvis du går langt nok tilbage i arkiverne, kan du nok godt finde den i et outfit indlæg. 😀 men ja, farven er virkelig smuk!

 2. Hvor ser det fint ud – jeg er vild med at tøjet hænger fremme. Det ser så hyggeligt ud 🙂

  Hvor er den store hvide reol fra? 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak! 🙂 den er fra ILVA.

 3. Ida

  Jeg hader virkelig at se på tøj der hænger fremme?! Det skal ind i et skab som skal kunne lukkes, ellers får jeg stress. Det ser super rodet ud, gys! Der er heldigvis et kæmpe indbygget skab i vores kontor og det er så mit, hurra 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Sådan er vi jo så forskellige. Jeg synes, at et kæmpe skab er mega grimt, og jeg elsker at kigge på mit tøj hængende fremme. 😀 😉

  • Helene

   Jeg hader virkelig at se på navnet Ida der hænger fremme?! Hun skal ind i et skab som skal kunne lukkes, ellers får jeg stress. Ida ser super rodet ud, gys!
   :joy: Hurra for en kommentar, man fristes til at skrive “…..spurgt?”

 4. Hej Pernille.

  Rigtig hyggeligt værelse! Hvor har du købt dine bøjler med “bukseklemmer” i? Sådan nogle kunne jeg godt bruge 😉

  • Pernille B. Hansen

   Dem i metal er faktisk fra da Envii shoppen lukkede i Magasin, og bøjlerne derfor ikke længere skulle bruges. Ved desværre ikke hvem der har lavet. Ellers har jeg nogle i træ, som bare er en almindelig buksebøjle. De er købt i IKEA.

  • Ah, okay. Mange tak for svar! :grinning:

 5. Ej hvor er det fedt.. det er godt nok flot.. ville ønske min garderobe så lige så flot ud

  Frejjack.blogspot.dk

 6. Mette

  Hvordan fandt I jeres lejlighed og er det leje eller eje? 🙂 hvor meget betaler I ca. om måneden? Det er da vildt fedt med 3 værelser! (eller mere)? 😀

  • Pernille B. Hansen

   Det er kun en 2-værelses. Vi har bare en hems i stuen, som vi bruger som soveværelse. 🙂 Det er leje, og lejligheden har vi fået igennem min kæreste og hans ven, som oprindeligt boede i den. Den er desværre også dyr i forhold til størrelsen 47 m3 plus hems). 7200 kr. om måneden + forbrug med stigning hvert år. Så vi håber ikke at skulle sidde i den for mange år endnu.