Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

  1. Maja

    Tusind tak fordi du deler dine erfaringer inde for beuty med os. Jeg tænkte på, om du har nogle hudprodukter, som du kan/vil anbefale , og hvordan dine rutiner er ? Jeg synes, at det er en jungle , at finde billige – men gode og miljøvenlige hudprodukter .. Så alle gode råd kan bruges 😉 fortsat god uge.

    • Pernille B. Hansen

      Jeg bruger magasin cleansing foam til at rense ansigtet med og derefter skintonic, også magasins eget mærke. Om aftenen dupper jeg også lidt rosenolier fra Trilogy på huden, og så ansigtscremen fra Trilogy. Det er det! Jeg har tidligere anbefalet Tromborgs cleansing foam, som også er rigtig lækker. Den er bare dyrere end Magasins eget mærke. Jeg bruger faktisk meget få produkter og har en meget simpel rutine. Det er det, der virker for mig.