I sidste uge #67

Seneste skønhedsfavoritter

 photo IMG_6099.jpg

Jeg har afprøvet flere forskellige nye skønhedsprodukter indenfor den seneste tid, og efterhånden er nogle af dem også gået hen og blevet nye favoritter. Dem kan I læse mere om her.

– Makiash perfect Finish Loose Powder. Jeg har tidligere anbefales MACs transparente pudder, og da jeg var ved at løbe tør, fik jeg denne pudder til et Ellos event. Perfekt timing! Pudderet er transparent og minimerer skinnende flader i ansigtet og gør huden mere jævn at se på. Den kan præcis det samme som MACs, der er bare meget mere i bøtten. Jeg bruger Bobbi Browns powder brush til pudderet, der fordeler pudderet helt perfekt.

– MAC lustre see sheer. Det her er min nye hverdagslæbestift, som jeg har brugt de sidste par måneder – blandt andet her. Lustre serien er lidt som en læbepomade med farve. Den giver ikke en så kraftig farve og fugter samtidig læberne. Helt perfekt til en hverdagslæbestift.

– & Other Stories eyebrow powder. Jeg bruger en øjenbrynspudder til at farve mine bryn op med, og den her gør jobbet lige som den skal.

– Trilogy ultra hydrating face cream. Jeg kendte ikke til Trilogy før et event i Naturskøn butikken, men da jeg endelig afprøvede den her ansigtscreme, var jeg total solgt. Jeg er i forvejen ret heldig med min hud, men efter at have brugt cremen flere dage i træk, var min hud både pænere og meget mere ensartet. Cremen er til tør hud og er meget fed, men på trods af det, trænger den godt ind i huden uden at virke fedtende bagefter. Nu er tuben desværre snart ved at være tom, så jeg overvejer, om jeg skal ud og købe deres anden ansigtcreme vital moisturising creme, som passer til alle hudtyper, og som er deres bedst sælgende creme. Et andet plus for Trilogy produkterne er selvfølgelig, at de hverken indeholder parfume, parabener, mineralske olier eller silikone.

– Mythos body butter. Endnu en goodibaggave fra et skønt event. Body butter minder mig om Bodyshop og cremer med duft af jordbær eller banan (husker I dem?), men den her body butter fra Mythos med de græske ingredienser er heldigvis noget helt andet. Duften er diskret og skøn, og selvom cremen er meget fed, så trænger den godt ind i huden uden at fedte flere timer efter.

– Davines Momo conditioner. Det er blevet en tradition, at jeg afprøver en ny balsam fra Davines hver gang, jeg løber tør, og den her er blevet et skønt bekendtskab. Den dufter så godt, og så er den specielt udviklet til tørt hår, hvilket jo er meget kærkomment her om vinteren.

– Kevin Murphy Balancing Wash. Min hovedbund har været meget tør den seneste tid, så da jeg var ved frisøren før jul, spurgte jeg om gode råd. Hun anbefalede denne shampoo, som hun selv bruger i perioder med tør hovedbund. Den er dejlig mild og rigtig god til lige at friske op i hovedbunden som en afveksling til ens normale shampoo.

 photo IMG_6097.jpg photo IMG_6137.jpg

Photobucket
   

2 kommentarer

 • Maja

  Tusind tak fordi du deler dine erfaringer inde for beuty med os. Jeg tænkte på, om du har nogle hudprodukter, som du kan/vil anbefale , og hvordan dine rutiner er ? Jeg synes, at det er en jungle , at finde billige – men gode og miljøvenlige hudprodukter .. Så alle gode råd kan bruges 😉 fortsat god uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg bruger magasin cleansing foam til at rense ansigtet med og derefter skintonic, også magasins eget mærke. Om aftenen dupper jeg også lidt rosenolier fra Trilogy på huden, og så ansigtscremen fra Trilogy. Det er det! Jeg har tidligere anbefalet Tromborgs cleansing foam, som også er rigtig lækker. Den er bare dyrere end Magasins eget mærke. Jeg bruger faktisk meget få produkter og har en meget simpel rutine. Det er det, der virker for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #67