Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

12 kommentarer

 1. Katrine Windfeld

  Jeg har virkelig længe gerne villet på Forlæns & Baglæns. Jeg er nemlig ret glad for tapas og har hørt de også skulle have et lækkert udvalg af spanske øl ? Blæksprutteringene ser gode ud 🙂

 2. Emma

  Det ser virkelig lækkert ud! Jeg må invitere min kæreste med snarest 🙂

  Jeg har bare lige et spørgsmål. De 475 kr., er det pr mand eller i alt? 🙂 Jeg synes heller ikke rigtig det fremgår på hjemmesiden…

  • Ida V.R.

   Det vil jeg også gerne vide. Og er der mad nok så? 🙂

  • Pernille B. Hansen

   For os var det helt tilpas (men nu er min kæreste heller ikke en, der spiser mega meget, haha). Andre med større appetit vil måske have brug for 1-2 flere retter.

  • Pernille B. Hansen

   Det kan varmt anbefales. 🙂 prisen er for én menu, og så er det selv op til en selv, om man vil dele den eller tage en menu hver. Vi delte en menu og kom altså kun af med 475 kr. i alt. Tjeneren fortalte, at det var der flere der gjorde, og hvis de tre retter så ikke er nok, så kan man altid bestille flere undervejs, som så bare kommer oveni menu-prisen. De er generelt virkelig søde til at tilpasse det til det, man er sulten efter. 🙂

  • Emma

   Beklager de mange spørgsmål… Men får man så kun én drink før maden og én drink efter maden? Og så et glas vin hver? Eller hvordan skal det forstås? 😀

  • Pernille B. Hansen

   De er igen noget, man aftaler med tjeneren. 🙂 Min kæreste drikker ikke vin, så jeg fik de to glas. Hvis man ville tror jeg også, at man fx kunne have fået to drinks før maden og ingen drinks efter. Ellers køber man jo bare de drikkevarer, man mangler udover.

  • Emma

   Yes, så har jeg vist forstået det 😀 Tak!

 3. Det ser simpelthen så lækkert og hyggeligt ud! Jeg har længe gerne villet besøge stedet, men har aldrig fået det gjort. Nu skal det altså snart være 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Det må du gøre, Ditte! Det er så lækkert. 🙂

 4. Ida

  Min dude elsker blæksprutteringe! Hermed noteret

  • Pernille B. Hansen

   Så må I tage der forbi!!