Outfit: nye favoritjeans

ASOS tip: kind of back in stock

asos_heels ASOS white heels here and ASOS black heels here

Puha, jeg kom godt nok lige til at savne sommeren og bare ben, da jeg gik tilbage i mine indlæg for at finde outfitbilleder fra det bryllup, jeg var gæst ved sidste sommer. Især skoene fra ASOS jeg havde på, var der rigtig mange af jer, der var vilde med, og jeg har så sent som i år fået henvendelser om dem. Desværre er de for længst udsolgt, men nu har ASOS fået nogle nye højhælede smuksakker, der med plastikstroppen minder rigtig meget om mine fra i sommers. Hælen er tyndere og snuden spids, men jeg synes stadig, at de er mindst ligeså flotte. Faktisk overvejer jeg lidt at købe den sorte. De koster 445 kr. og I kan finde den hvide her og den sorte her.

Indlægget indeholder affiliatelinks. 

Photobucket

3 kommentarer

 • De er virkelig flotte.. hvis jeg skulle til en fest i udsigt ville jeg klart overveje at investere i disse 🙂

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Uh, jeg er nødt til at vide hvor kjolen er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Den er fra Gestuz. 🙂 Men også fra sidste sommer, så tror desværre at en er svær at få fat på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: nye favoritjeans