Outfit: all black everything

Guide: favorittrends #1

pagik_trends_pink 1. ASOS coat, 797 kr. 2. ASOS skuldertop, 319 kr. 3. Selected Femme ruskindssneakers, 799 kr. 4. Samsøe Samsøe sweater, 700 kr.
5. Samsøe Samsøe kimono, 700 kr. 6. Samsøe Samsøe t-shirt, 300 kr. 7. Mango bomber jakke, 499 kr. 8. ASOS leather look culottes, 372 kr. 
9. ASOS co-ord bomber, 478 kr. 10. ASOS co-ord bukser, 372 kr. 11. ASOS heels, 340 kr. 

Planen var egentlig, at jeg ville samle alle mine favorittrends i ét indlæg, men da det tog ualmindelig lang tid at lave collagen til bare første trend, så besluttede jeg mig for, at det nok var bedre at tage én trend af gangen. Ellers blev jeg nok ikke færdig i år. Og vi starter med denne skønne farve! Der var sikkert nogen, der tænkte, at der var så meget lyserødt sidste år, at den ikke ville springe frem igen i år – men heldigvis ikke (i hvert fald for os, der fik købt sig en masse lyserødt og desuden stadig er glad for farven). I år skal den være lys pastelfarvet eller mørk rosa. Jeg har selv lige købt den flotteste velourtop fra Samsøe Samsøe i den fineste pastelfarvede lyserød, og med det jeg har fra sidste år (hele to sommerjakker), er jeg egentlig rimelig godt kørende på trenden. Men mere vel jo som bekendt have mere. Overvejer ret meget det matchende sæt fra ASOS, det kunne være ret fedt!

Indlægget indeholder affiliate links. 

Photobucket

4 kommentarer

 • Kate

  Yes! Er helt tosset med farven og har en del i den, så det er jo bare dejligt at den går igen. Men jeg kunne rigtig godt bruge nogle stylingsforslag til hvad man skal tage på til farven. Normalt ville jeg tage den på sammen med noget sort, men jeg syntes egentlig at den sorte er meget hård til den lyse fine rosa/lyserøde. Kunne været lækkert med et stylings-inspirations-indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Rigtig god idé! Her i Magasin, når vi merchandiser, sætter vi ofte lyserød sammen med navy og grå. Det synes jeg er virkelig flot! Som du selv siger, så kan sort godt virke lidt “hårdt” mod den sarte farve. Der fungerer navy ret godt som en blødere sort. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der satin-bomberjakke… Ja tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soph

  Den er simpelthen så fin den farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: all black everything