Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Kate

  Yes! Er helt tosset med farven og har en del i den, så det er jo bare dejligt at den går igen. Men jeg kunne rigtig godt bruge nogle stylingsforslag til hvad man skal tage på til farven. Normalt ville jeg tage den på sammen med noget sort, men jeg syntes egentlig at den sorte er meget hård til den lyse fine rosa/lyserøde. Kunne været lækkert med et stylings-inspirations-indlæg 😀

  • Pernille B. Hansen

   Rigtig god idé! Her i Magasin, når vi merchandiser, sætter vi ofte lyserød sammen med navy og grå. Det synes jeg er virkelig flot! Som du selv siger, så kan sort godt virke lidt “hårdt” mod den sarte farve. Der fungerer navy ret godt som en blødere sort. 🙂

 2. Den der satin-bomberjakke… Ja tak!

 3. Soph

  Den er simpelthen så fin den farve!