Dadel-kakao-appelsin-kage

I sidste uge #70

 photo ugens_70.jpg

…Glemte jeg en af dagene at få mit armbåndsur på inden arbejde, hvilket var virkelig virkelig frygteligt. Hvis du går med ur hver dag, så ved du, hvad jeg mener.
…Klagede jeg over posten.
…Var jeg virkelig splittet, da jeg læste, at Duran Duran kommer på Northside. Jeg vil på Roskilde, men omg yes. Duran Duran har i flere år været min guilty pleasure, især den her sang.
…Stod den på spilaften med søde veninder.
…Fik jeg spist en gammeldaws fastelavnsbolle fra både Emmerys og Langenæs bageren. Jeg var egentlig ret begejstret for den fra Emmerys, altså lige indtil jeg smagte den fra Langenæs bageren.
…Blev jeg meget begejstret, da jeg blev inviteret til James Bond temafest, og jeg dermed har en grund til at have min nytårskjole på igen. YAS!
…Var jeg noget så ked af det, da jeg modtog den fineste buksedragt fra ASOS men lynlåsen så var i stykker – og nu har de ikke flere tilbage i min størrelse. Åhh!!
…Stod den på mere asiatisk mad i form af friske forårsruller og thai-nudler med kylling. Det kører altså virkelig for mit nytårsforsæt.
…Brugte vi lørdag på DOKK1 for at kigge efter bøger og rejseinspiration. En yndlingsbeskæftigelse.
…Lavede jeg en sund dadelkage, som I kan finde opskriften på lige her.
…Fik jeg endelig indløst en af mine fødselsdagsgaver fra sidste år, som var en tur i biffen på First Class.
…Hvilket er Cinemaxx’s geniale påfund, hvor man sidder i ekstra gode sæder, der kan slåes ud, ekstra benplads og armplads til alle ens snacks, som man kan bestille fra salen inden filmen starter. Det er sgu også betalt, men det var godt nok luksus.
…Vi så i øvrigt The Revenant, som er pænt barsk men rigtig flot og ikke mindst en biograftur værd!
…Afsluttede vi med at besøge det nye vietnamesiske sted Vnoodles, som slet ikke var så tosset. Og en god og let ting efter sådan en kæmpe spand popcorn.
…Viste jeg denne stribede bluse frem på insta – som I kan finde lige her (adlink).

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dadel-kakao-appelsin-kage