Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

  1. Ida

    Nu siger jeg det. Jeg kunne ikke komme igennem de første tre afsnit af Making a Murderer. Hold nu kaje hvor er folk fuldstændigt vanvittigt naive hvis de ikke ved hvor gennemkorrupt det amerikanske retssystem er. Og konsekvensen er at man ikke kan stole på at retten er i stand til at dømme de skyldige. Surprise. Det behøver jeg ikke bruge ti timer eller hvad nu på. Jeg syntes det var helt vildt kedeligt?!

    • Pernille B. Hansen

      Jeg giver dig ret i, at der som sådan ikke skete helt vildt meget i de mange afsnit, men jeg synes faktisk, at det var virkelig spændende og interessant at se hvordan en retssag tager sig ud. Hvor mange beviser man faktisk skal komme med som forsvarer, hvordan en anklager kan fordreje en sag og ikke mindst hvilken hvis nogen ret man har som anklaget, og hvordan mediedækning virkelig kan forpurre og mudre en sag. Håndteringen af nevøens “tilståelse” var skræmmende.