Guide: favorittrends #1

I sidste uge #71

 photo ugens_71.jpg

…Kunne jeg også krydse fastelavnsboller fra Lagkagehuset af listen.
…Tog manden på tur til København, og jeg var derfor alene hjemme i tre lange dage.
…Havde jeg optur over, at min dadelkage holder sig god virkelig længe!
…Købte jeg den yndigste velourtop fra Samsøe Samsøe, som jeg har sukket over siden den landede i Magasin.
…Blev jeg færdig med Making a Murderer, og jeg må indrømme, at jeg virkelig ikke ved, hvad jeg skal tro. Gjorde han, eller gjorde han ikke?
…Havde jeg en mega YOLO-fredag og var til banko med mine forældre.
…Noget som åbenbart var meget efterspurgt på instagram, og jeg fornemmer lidt, at der er grobund for et nyt gå-i-byen-koncept.
…Igennem hele aftenen havde ingen af os tre held med at få banko (kun en enkelt sidegevinst var det blevet til), men så lige i allersidste runde fik jeg banko på en række. Kæmpe optur!
…Og jeg skal lige love for, at mit hjerte bankede og mine håndflader var svedige, da det var tæt på. Man kan måske kalde det en lidt overdreven reaktion over udsigten til at vinde et gavekort til City Vest og en flaske vin. Men underholdende var det. Sådan 3,5 time med banko flyver afsted!
…Kom jeg desværre hjem til en lettere sløj og hjemvendt mand, der var helt umulig at tilfredsstille. Men hvad kan man lige forvente af køleskabet halv elleve om aftenen?
…Var jeg til familiefødselsdag på Fyn, og en forbyttet brunsvigerkagekone blev noget af et samtaleemne, da 23-årige kusine var blevet til Jønne på 40 år. Den smagte nu ikke mindre dårligt af den grund.
…Resten af menuen stod på to forskellige slags lagkager, fødselsdagboller med tandsmør, varm kakao med flødeskum, to forskellige gryderetter til aftensmad og så lige toppet med citronfromage og chokolademousse til dessert. Der skulle jo nødig mangle noget.
…Måske ikke så mærkeligt, at jeg dagen efter havde en lidt mindre appetit end normalt, da den stod på endnu en familiefødselsdag, denne gang brunch.
…Men derfor skulle der selvfølgelig lige klemmes en fastelavnsbolle ned fra Langenæs Bageren senere på dagen – det var vel fastelavn. Og mega meget hatten af for medarbejderne der udover at ekspedere hundredvis af mennesker gjorde det i festlige og meget gennemførte kostumer.
…Redte jeg op med nyt pænt sengetøj, som I får at se i morgen. Jeg lod mig måske rive lidt med af, at jeg var alene hjemme, da jeg bestilte sagerne.

Photobucket
   

2 kommentarer

 • Ida

  Nu siger jeg det. Jeg kunne ikke komme igennem de første tre afsnit af Making a Murderer. Hold nu kaje hvor er folk fuldstændigt vanvittigt naive hvis de ikke ved hvor gennemkorrupt det amerikanske retssystem er. Og konsekvensen er at man ikke kan stole på at retten er i stand til at dømme de skyldige. Surprise. Det behøver jeg ikke bruge ti timer eller hvad nu på. Jeg syntes det var helt vildt kedeligt?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg giver dig ret i, at der som sådan ikke skete helt vildt meget i de mange afsnit, men jeg synes faktisk, at det var virkelig spændende og interessant at se hvordan en retssag tager sig ud. Hvor mange beviser man faktisk skal komme med som forsvarer, hvordan en anklager kan fordreje en sag og ikke mindst hvilken hvis nogen ret man har som anklaget, og hvordan mediedækning virkelig kan forpurre og mudre en sag. Håndteringen af nevøens “tilståelse” var skræmmende.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Guide: favorittrends #1