Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

14 kommentarer

 1. Sikke en dejlig monstera! Min egen (en af dem… ahem) fylder snart halvdelen af min stue. Jeg kan slet ikke nænne at klippe i den.

 2. Birgitta

  Altså Trapholt er altid et besøg værd! Sydjyllands Louisiana 😉 masser af design og kunst.
  Koldinghus som I kan se fra badestuen er også en fin oplevelse! “Skelettet” som slottet er blevet genopbygget opad er et meget fascinerende spil til den gamle ruin.
  God fornøjelse til min barndomsbyen <3

 3. Det lyder spændende, at du fik plantet din monstera om i Design Blomst, jeg har nemlig kun oplevet problemer når jeg selv har kastet mig ud i det! hvad har du givet for at få det gjort?

  • Pernille B. Hansen

   Det ved jeg faktisk ikke. Men jeg gav 164 kr. for at få den i en stor krukke, hvor jeg også købte en lille “perle på snor”, der kostede 68 kr, så vidt jeg husker. 🙂 så det kan ikke have været meget mere end den store krukke kostede.

 4. Betina

  Hej Pernille! 🙂

  Jeg vil også fremhæve butikkerne Luupe og Butik C – som er 2 rigtig fine forretninger som du helt sikkert burde give et besøg.

  Jeg synes også at i skal tage forbi og få kaffe og kage ved Tobbers som er den hyggeligste og ikke mindst billig lille café!

  Og nu når i er ved dronning Dorotheas badestue, så burde i slutte opholdet med en gåtur rundt om slotsøen. Det er altid hyggeligt 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak for tipsene! 🙂

 5. Katrine Anna

  Jeg elsker de her indlæg!
  Koldingtips har jeg ingen af, men jeg har strømpetips!
  http://www.hm.com/dk/product/42728?article=42728-B&variant=036
  Kom sådan til at tænke på dig 😀

  • Pernille B. Hansen

   Haha! De er fandme nuser! 😀

 6. Mia

  Åh Blomst Design er simpelthen en så skøn butik og helt sikkert min favorit plantepusher. Ja det er jo farligt, for nu er jeg nødt til at smutte forbi i dag 😀

  • Pernille B. Hansen

   Hehe! Der er også så fint derinde. 🙂

 7. Ih, glæd jer til Dronning Dorotheas. Der er så hyggeligt, og udsigten over Slotssøen fra den udendørs spa er helt fantastisk 🙂

  Jeg er enig med Natalie ift. butikker, men vil også lige nævne Decorateshop (som du nok kender) og tøjbutikken Pixienova i Jernbanegade, samt livstilsbutikken Kant Designstudio i Adelgade og retro/genbrugsbutikken Butik Knæhøj i Fredericiagade (de har dog nogle lidt skæve åbningstider).

  Hvis I er til lækker italiensk pizza kan jeg virkelig anbefale Rafaels i Slotsgade – det bliver ikke bedre! 🙂

  Kunstmuseet Trapholt er også altid et besøg værd – men hvis I ikke er i bil, er der desværre ret langt der ud.

  God tur 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Sikke mange gode tips! Vi har også snakket om Trapholt, men ja, vi er desværre med toget. Så gåturen ser lidt lang ud.

 8. Natalie

  Hej Pernille,

  Hermed et par Kolding-tips; der ligger et par fine interiør-forretninger i byen. En af dem er Lisa Buhl i Adelgade, en anden er Luupe på Rendebanan. På Rendebanen ligger også butik c, som efter min mening er den eneste gode tøjforretning til kvinder. Her er mærker som Acne, Isabel Marant, Kokoon osv. Til mænd kan jeg anbefale den nye forretning Harresø på Helligkorsgade.

  Ellers er det altid hyggeligt med en gåtur rundt om slotssøen, Marielundskoven eller Geografisk Have (ligger et stykke fra midtbyen).

  Spis aftensmad på Madkælderen under Koldinghus. Helt vildt hyggeligt og rigtig god mad.

  God tur 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak for de gode tips! Vi har en oplevelsesboks vi kan bruge til et spisested i Kolding, så det er allerede bestemt. Madkælderen lyder ellers som et virkelig hyggeligt sted!