Næste ASOS vidunder-køb

I sidste uge #73

 photo ugens_73.jpg

…Var onsdag den helt store optursdag, da det både var min eneste fridag i ugen og dagen, hvor kæresten og jeg tog på kærestetur til Kolding.
…Vi havde nemlig fået et par oplevelsesbokse, der kunne bruges i byen, og det var vi taget derned for var Dronning Dorotheas Badstue.
…Og manner, hvor var det godt. Fire timer i absolut himlen, hvor vi gik rundt i kæmpe badekåber, nippede frugt og citronvand, dyppede vores tæer i det iskolde basin, nød udsigten fra udendørsbadet på tagterrassen, svedte i dampbadet og slappede af i varmvandsbadet.
…Ikke mindst var det en virkelig god måde at slippe telefonen på og bare være sammen med hinanden. Vi er jo vant til at blive stimuleret uafbrudt af ting og sager, hvilket jeg godt kunne mærke lidt i starten, da vi slet ikke er vant til at sidde et sted (som i et dampbad) og lave absolut ingenting. Føler at man burde træne sig selv i at gøre sådan noget noget mere!
…Det var i øvrig ret sjovt, da vi var i badstuen og ville ned i den almindelige svømmehal i vores store badekåber for at spise. Man følte sig slet ikke som en kæmpe douche.
…Resten af eftermiddagen blev brugt i Koldings gader og i Koldinghus. Jeg var især imponeret over den nye arkitektur man havde arbejdet ind i den gamle ruin, virkelig flot!
…Var jeg også ret misundelig over den her blomsterbutik.
…Sidste uge var også en uge med to triste nyheder. Den største og mest rørende for mit vedkommende var den triste nyhed om, at kræften efter halvandet år vandt over Linkoban.  Hun var den sejeste dame, og hun vil altid stå tilbage som en powerdame og nogle af mine bedste koncertoplevelser. <3
…Den anden kedelige nyhed var, da vi læste, at Carin Wester lukker og slukker. Hulk! Jeg får lyst til at købe alle de jakker, jeg kan komme til, inden det er for sent. At det kommer i kølvandet på nyheden om at også danske Wackerhaus lukker på grund af økonomiske problemer, kan jeg ikke lade være med at bekymre mig om, at det kun er toppen af isbjerget og de første konsekvenser af tendensen, hvor virksomheder smider rabatkoder efter os i alle retninger og kun få kunder står tilbage og vil betale fuld pris.
…Var jeg alene hjemme og spiste så meget slik, at jeg stadig havde ondt i maven morgenen efter. Ups. Men hold kæft, jeg hyggede!

Photobucket
   

5 kommentarer

 • Kan bare ikke fatte du var i Kolding og jeg ikke vidste det! ARGH!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det er så ligegyldig og uinteressant en liste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Så er der heldigvis andre blogs, du kan besøge. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ena

   Det var da en ligegyldig og uinteressant kommentar 🙂
   Pernille, jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke altid er så god til at læse blogs, og slet ikke kommentere, men jeg kigger trofast ind på bloggen hver uge for at læse disse lister! Synes de er så hyggelige! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Haha! Tusind tak, Eva. Det er jeg glad for at høre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Næste ASOS vidunder-køb