ASOS tip: kind of back in stock

Outfit: all black everything

 photo IMG_7011.jpg photo IMG_7021.jpg photo IMG_7004_2.jpg photo IMG_7055_2.jpg photo IMG_7014.jpg photo IMG_7058.jpg photo IMG_7024.jpg photo IMG_7005.jpgWeekday coat, & Other Stories sweatshirt, Acne boyfriend jeans here and Acne boots. (adlink)

Nogle gange er et helt sort outfit lige det, der skal til. Det matcher i hvert fald blæsevejret meget godt. I går havde jeg fri og var ude og spise fastelavnsboller med en veninde. Gemalen er i København i disse dage med skolen, så jeg har lejligheden for mig selv – hvilket godt kan være en smule småkedeligt. I dag har jeg endda tidligt fri, men så kunne jeg måske gå i gang med en af de bøger, jeg lånte på biblioteket. Eller London-researche. Selvom der er 2,5 måned til, kan jeg slet ikke vente!

Photobucket
   

3 kommentarer

  • Amalie

    Hej Pernille. Til Megakup på Godbanen i december blev der solgt ud af dit tøj. Jeg faldt over en camelfarvet, kortærmet strik, som jeg ikke har kunne slå ud af hovedet siden 😉 er den mon blevet solgt, eller vil du stadig sælge? Kh Amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise-Lotte

    Lækkert outfit på trods af at det er helt i sort – det fungerer rigtig godt! 🙂 Jeg blev i hvert fald lige lidt inspireret 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ASOS tip: kind of back in stock