I sidste uge #73

Outfit: ASOS frill blouse

 photo IMG_7718.jpgIMG_7723 photo IMG_7657.jpg photo IMG_7626.jpg photo IMG_7709.jpg photo IMG_7677.jpg photo IMG_7738.jpg photo IMG_7640.jpgCarin Wester bomber jacket, ASOS top here (similar here), Selected pants and Acne boots. 

Har I haft en god weekend? Her har den stået på arbejde både lørdag og søndag. Lige nu går jeg egentlig bare og venter på, at det bliver marts. Savner foråret og sommeren såååå meget! Godt at man kan trøste sig med de mange flotte blomster, der frister i blomsterbutikkerne, der heldigvis ikke lader sig kurre af vejret. Udover arbejde kommer ugen til at stå på lidt småaftaler, men ikke det store – og det ser jeg ret meget frem til. Hvor jeg arbejdede meget i sidste uge, får jeg tid til at hvile benene lidt mere i den her uge. Jeg kommer til at lyde gammel, men der er simpelthen ikke noget bedre end en weekend uden paner!

Photobucket
   

2 kommentarer

 • Sophie

  Hvad består dine arbejdsopgaver af i Magasin? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Helt grundlæggende er jeg sales advisor (salgsassistent). Vi er fire fuldtid i vores afdeling, så vi har hver især vores mærker, som vi har ansvar for. Her skal vi blandt andet sørge for at lave suppleringer, fylde op og merchandise.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I sidste uge #73