Room tour: hemsen

Outfit: ASOS WHITE jumpsuit

 photo IMG_7547.jpg photo IMG_7571.jpg photo IMG_7581.jpg photo IMG_7602.jpg photo IMG_7575.jpg photo IMG_7556.jpg photo IMG_7566.jpg photo IMG_7579.jpg
ASOS WHITE jumpsuit here, ASOS knit here and Acne sneakers here

Fy for pyffer, det var koldt at tage disse billeder! Men jeg blev nødt til at vise jer min nye buksedragt fra ASOS WHITE, som har været flere uger undervejs. Den første jeg modtog, havde nemlig en fejl i lynlåsen, så jeg måtte skuffet sende den retur og vente på en ny. Jeg havde først købt str. 6, men den nåede at blive udsolgt, da jeg skulle bestille den igen, så det endte altså med en str. 8, hvilket også passer helt udemærket. Jeg elsker virkelig det afslappede snit, og så fungerer underdelen også fint som bukser alene med en sweatshirt eller striktrøje over. Jeg forestiller mig også, at den vil være ret laber med et par høje hæle til en tur i byen!

SPONSORERET AF ASOS. 

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Room tour: hemsen