I sidste uge #70

Outfit: nye favoritjeans

 photo IMG_6744.jpg photo IMG_6755.jpg photo IMG_6952.jpg photo IMG_6717_2.jpg photo IMG_6788.jpg photo IMG_6818.jpg Gestuz coat here, ASOS sweatshirt here, Acne jeans here and Vans x & Other Stories sneakers. (adlinks)

Hvad man måske ikke helt kan se på de her billeder er, at de blev taget under en lidt presset stemning. Vi var gået ud for at tage billeder, og da den anden regnbyge ramte os, havde mine kolde fingre fået nok (og min kærestes tålmodighed var vist også ved at være brugt). Vi fik derfor kun knipset så billeder, så jeg var ret muggen, da vi gik hjemad. For det jeg ville vise jer, var jo mine nye jeans! Da vi nåede lejligheden var regnen igen stilnet af, så her blev det også til et par hurtige billeder, hvilket forklarer de to forskellige lokationer. Men tilbage til mine nye jeans. Jeg har nemlig købt mig de lækreste højtaljede jeans fra Acne. De er superbløde og behagelige at have på (på trods af hvor stramt de sidder), og så holder de pasformen rigtig godt. Siden november sidste år har jeg overtaget ansvaret for vores Acne-afdeling i Magasin, så jeg er blevet lært godt og grundigt op i deres jeans. Det var ellers mange år siden, at jeg havde bevæget mig rundt i Acne jeans, men da jeg i forbindelse med oplæringen fik prøvet alle mulige slags jeans og modeller på, så smeltede mit hjerte virkelig, for det er virkelig de bedste jeans, jeg kan huske at have haft på. Man må nok sige, at det har vakt min gamle Acne freak til live, og min indre nørd er virkelig begejstret over at vide så meget om deres jeans og jeans generelt. Det er jo virkelig en videnskab! Den højtaljede model fra Acne hedder pin, er i normal benlængde og koster 1200 kr. I den lidt billigere ende ser I også min nye bluse fra ASOS, som er så blød. Og så koster den kun 265 kr. lige her.

Photobucket
   

15 kommentarer

 • Emma

  holder Acnes jeans farven? – Det er SÅ vigtigt med sorte jeans, og det er endnu ikke lykkedes for mig at finde nogle, der er helt gode til lige netop dét.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Nu har jeg jo endnu ikke haft mine så længe, men alt hvad jeg har hørt fra både kunder og kollegaer er, at de holder super godt og det er faktisk netop deres jeans vi anbefaler, hvis folk ønsker nogle jeans, der holder rigtig godt. 🙂
   Nu ved jeg ikke, om du allerede er klar over det, men der er også et par vigtige ting at huske på i forhold til behandling af ens jeans, hvis man gerne vil have dem til at holde længe. Først og fremmest skal man vaske sine jeans så LIDT som muligt. Måden man producerer forvaskede jeans på er netop ved at vaske jeans’ne mange gange, så det er klart, at hvis man vasker sine sorte jeans hver uge, så holder de altså heller ikke ligeså længe som hvis man kun vaskede dem sjældent. Jeg vasker fx ikke engang mine jeans hver måned. Derudover skal man undgå skyllemiddel, maks 30 grader og så skåner man dem også bedst ved at vaske dem sammen med mindst muligt i vaskemaskinen. Nu flere ting i vaskemaskinen, nu mere er der også til at slide på tøjet. Det kan være, at du allerede er klar over alt dette, men nu har jeg i hvert fald lige givet lidt nørdeviden videre. 😉 Selvom man ikke engang “overholder” alt dette, så holder de dog på trods af det stadig rigtig godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Jeg er også selv lidt af en jeans-nørd og behandler som udgangspunkt også mine jeans med allerstørste omhu 😉 Men tusind tak for svaret, måske jeg har mod på at smide lidt flere penge efter de sorte jeans næste gang! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Hvor fedt! Men så kan du i hvert fald roligt smide penge efter sådan et par. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  De er flotte, de jeans, men jeg er desværre småtyk. Ved du, hvilken størrelse de går op til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   De laver op til str. 32. I widde 31 og 32 laver Acne dog kun i længde 34 og ikke længde 32.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvordan er de i størrelsen? Giver de sig meget?
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   De giver sig maks et halvt nummer. Det er derfor, jeg er så vild med dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg håber virkelig ikke du føler dette spørgsmål er negativt ladet, men hvordan bruger du din uddannelse i dit job hos Magasin? Fungerer du kun som salgsassistent?

  Jeg læser nemlig selv retail management på TEKO 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg bruger nogle af de ting, jeg har lært i forhold til drift og visuel merchandising. Stillingen er som sådan “kun” salgsassistent, men da vi hver især har ansvar for nogle brands, har vi ret meget ansvar i forhold til de afdelinger. For at sige det som det er, så er det en branche, der er rigtig svær at komme ind i. De fleste tager nærmest kun elever eller folk med erfaring fra en anden stilling. Det her var min mulighed for at få noget erfaring og med tiden arbejde mig opad. 🙂 men jeg kan i hvert fald anbefale dig at arbejde hårdt på at få en praktikplads et sted du måske kunne forestille dig at arbejde bagefter. Der er desværre flere fra min klasse, der efter et år stadig er på dagpenge, så der er desværre mange om budet, hvis man vil ud i butikslivet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • m

   Tusind tak for det hurtige svar.
   Jeg har er netop begyndt at sende ansøgninger ud, og krydser fingre for at jeg finder et godt sted.

   Og hey! Acne er sgu da også et pissefedt brand! Tillykke med det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det var da så lidt. Alt mulig held og lykke med din ansøgning! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  arbejder der * ( taststuret på min iPhone lever lidt sit eget liv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  De ser virkelig gode ud.. Og jeg fornemmer ingen dårlige vibes på billederne 😉 .. Får du slet ikke noget rabat i magasin, nu hvor du afbryder dig? Jeg kan huske, at min folkeskoleveninde og søster arbejdede i magasin i Kbh, og der var der en del fordele for de ansatte blandt andet kunne de vinde fede rejser.. 🙂 hav en fortsat god uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Haha, tak! 🙂 Jo, vi får personalerabat. Men ikke så meget at sådan et par jeans bliver direkte billige. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I sidste uge #70