Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

15 kommentarer

 1. Emma

  holder Acnes jeans farven? – Det er SÅ vigtigt med sorte jeans, og det er endnu ikke lykkedes for mig at finde nogle, der er helt gode til lige netop dét.

  • Pernille B. Hansen

   Nu har jeg jo endnu ikke haft mine så længe, men alt hvad jeg har hørt fra både kunder og kollegaer er, at de holder super godt og det er faktisk netop deres jeans vi anbefaler, hvis folk ønsker nogle jeans, der holder rigtig godt. 🙂
   Nu ved jeg ikke, om du allerede er klar over det, men der er også et par vigtige ting at huske på i forhold til behandling af ens jeans, hvis man gerne vil have dem til at holde længe. Først og fremmest skal man vaske sine jeans så LIDT som muligt. Måden man producerer forvaskede jeans på er netop ved at vaske jeans’ne mange gange, så det er klart, at hvis man vasker sine sorte jeans hver uge, så holder de altså heller ikke ligeså længe som hvis man kun vaskede dem sjældent. Jeg vasker fx ikke engang mine jeans hver måned. Derudover skal man undgå skyllemiddel, maks 30 grader og så skåner man dem også bedst ved at vaske dem sammen med mindst muligt i vaskemaskinen. Nu flere ting i vaskemaskinen, nu mere er der også til at slide på tøjet. Det kan være, at du allerede er klar over alt dette, men nu har jeg i hvert fald lige givet lidt nørdeviden videre. 😉 Selvom man ikke engang “overholder” alt dette, så holder de dog på trods af det stadig rigtig godt.

  • Emma

   Jeg er også selv lidt af en jeans-nørd og behandler som udgangspunkt også mine jeans med allerstørste omhu 😉 Men tusind tak for svaret, måske jeg har mod på at smide lidt flere penge efter de sorte jeans næste gang! 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Hvor fedt! Men så kan du i hvert fald roligt smide penge efter sådan et par. 😀

 2. Stine

  De er flotte, de jeans, men jeg er desværre småtyk. Ved du, hvilken størrelse de går op til?

  • Pernille B. Hansen

   De laver op til str. 32. I widde 31 og 32 laver Acne dog kun i længde 34 og ikke længde 32.

 3. Frederikke

  Hvordan er de i størrelsen? Giver de sig meget?
  🙂

  • Pernille B. Hansen

   De giver sig maks et halvt nummer. Det er derfor, jeg er så vild med dem! 🙂

 4. M

  Jeg håber virkelig ikke du føler dette spørgsmål er negativt ladet, men hvordan bruger du din uddannelse i dit job hos Magasin? Fungerer du kun som salgsassistent?

  Jeg læser nemlig selv retail management på TEKO 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Jeg bruger nogle af de ting, jeg har lært i forhold til drift og visuel merchandising. Stillingen er som sådan “kun” salgsassistent, men da vi hver især har ansvar for nogle brands, har vi ret meget ansvar i forhold til de afdelinger. For at sige det som det er, så er det en branche, der er rigtig svær at komme ind i. De fleste tager nærmest kun elever eller folk med erfaring fra en anden stilling. Det her var min mulighed for at få noget erfaring og med tiden arbejde mig opad. 🙂 men jeg kan i hvert fald anbefale dig at arbejde hårdt på at få en praktikplads et sted du måske kunne forestille dig at arbejde bagefter. Der er desværre flere fra min klasse, der efter et år stadig er på dagpenge, så der er desværre mange om budet, hvis man vil ud i butikslivet.

  • m

   Tusind tak for det hurtige svar.
   Jeg har er netop begyndt at sende ansøgninger ud, og krydser fingre for at jeg finder et godt sted.

   Og hey! Acne er sgu da også et pissefedt brand! Tillykke med det.

  • Pernille B. Hansen

   Det var da så lidt. Alt mulig held og lykke med din ansøgning! 🙂

 5. Maja

  arbejder der * ( taststuret på min iPhone lever lidt sit eget liv 😉

 6. Maja

  De ser virkelig gode ud.. Og jeg fornemmer ingen dårlige vibes på billederne 😉 .. Får du slet ikke noget rabat i magasin, nu hvor du afbryder dig? Jeg kan huske, at min folkeskoleveninde og søster arbejdede i magasin i Kbh, og der var der en del fordele for de ansatte blandt andet kunne de vinde fede rejser.. 🙂 hav en fortsat god uge.

  • Pernille B. Hansen

   Haha, tak! 🙂 Jo, vi får personalerabat. Men ikke så meget at sådan et par jeans bliver direkte billige. 😉