Outfit: matching blue

Den fineste fødselsdagsgave

 photo IMG_8935.jpg photo IMG_8934.jpg photo IMG_9016.jpg& Other Stories bag here

Mig og kæresten er måske ikke de mest opfindsomme til at give hinanden gaver, ofte har vi nemlig en ret god idé om, hvad den anden giver. Vi er begge to ret kræsne, og vi vil gerne være sikre på, at vi giver noget, som den anden bliver virkelig glad for. Derfor var det altså heller ikke den store overraskelse, at det var den her taske, der lå i min pakke på morgenbordet til min fødselsdag i tirsdags. Jeg havde snakket virkelig længe og højt om denne taske, jeg havde set i & Other Stories. Den er lige det større end min scale taske fra Acne, som jeg bruger til hverdag, men som bliver for lille, hvis jeg skal have mere end det mest nødvendige med. Den her har både plads til mit kamera, en lille bog og andre småting. Perfekt til vores kommende ferie! Jeg elsker, at den er så simpel, og så er læderet virkelig lækkert. Det var altså også på tide, at jeg fik opdateret min meget lille taskesamling.

Photobucket
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Outfit: matching blue