Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

5 kommentarer

 1. Katrine Anna

  Jeg er vild med det, men jeg kan absolut ikke forstå hvordan man gør. Hvordan får man det til at sidde fast? Altså blive på plads? Har prøvet nogle stykker, men de ender altid med at sidde oppe på skuldrene. Hvad er tricket? Skal man bare gå med armene stift ned af siden? :O

  • Pernille B. Hansen

   Haha, godt spørgsmål! Den jeg har købt, den kryber altså også lidt op. Ved ikke om det er generelt for alle, eller om man kan være heldig at finde nogle, der sidder mere løst.. Ellers er der også flere, der laver toppene med en tynd skulderstrop, hvor ærmerne er så løse, at de bliver nede. Det kunne jo også være en mulighed. 😀

  • Katrine Anna

   Du har ret! Jeg må ud og prøve en hel masse modeller, da det er så fint. Har du set Acies guide til at lave en nem sommerkjole?
   http://acie.dk/diy-offshoulder-sommerkjole/
   Jeg husker, at før i tiden syede du ret meget – så masseproducer lige dem her <3

 2. Ida

  Jeg fortryder stadig at jeg ikke købte denimkjolen fra Mango sidste år! Daaaaamn. Men jeg var ombord sidste sommer, favoritten var en af Topshops Bardot-toppe. Alt for godt med denimshorts eller mom jeans.

 3. Åh, jeg ku’ godt jumpsuitet!

  http://satinawandel.dk