På besøg hos Munthe i Latinerkvarteret

Favorittrends #2 off shoulder

pagik_off shoulder
1. Lost Ink. denim top, 319 kr. 2. Ganni crepe top, 799 kr. 3. ASOS rope tie dress, 404 kr. 4. ASOS denim top, 298 kr. 
5. ASOS sundress, 340 kr. 6. Moon River jumpsuit, 798 kr. 7. Mango dot blouse, 299 kr. 

SPONSORERET AF ASOS 

Det tog mig lige lidt tid at se den her trend an, men nu er jeg så til gengæld også blevet komplet overbevist. Især tilføjet lidt flæser også. Måske er det solen, der er kommet frem. I hvert fald drømmer jeg om en varm sommerdag med let sommerbrise, hvor vinden rører mine skuldre. Efter min mening fungerer trenden bedst som top sat sammen med en underdel, der kan give modspil til den meget vidde top med noget mere figursyet. Eller som kjole, der går lidt ind i taljen som nr. 3. Ellers kan man nemt komme til at ligne en figurløs ballon. Der er sikkert nogle, der kan rocke looket, men for flertallet af os, bør vi nok lade være. ASOS har virkelig et stort udvalg af både toppe og kjoler uden skuldre, men man skal være hurtig ude, for de allerbedste forsvinder hurtigt. Som fx denimtoppen, som jeg virkelig håber, at der kommer noget lignende af igen.

Photobucket
   

5 kommentarer

 • Katrine Anna

  Jeg er vild med det, men jeg kan absolut ikke forstå hvordan man gør. Hvordan får man det til at sidde fast? Altså blive på plads? Har prøvet nogle stykker, men de ender altid med at sidde oppe på skuldrene. Hvad er tricket? Skal man bare gå med armene stift ned af siden? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Haha, godt spørgsmål! Den jeg har købt, den kryber altså også lidt op. Ved ikke om det er generelt for alle, eller om man kan være heldig at finde nogle, der sidder mere løst.. Ellers er der også flere, der laver toppene med en tynd skulderstrop, hvor ærmerne er så løse, at de bliver nede. Det kunne jo også være en mulighed. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Anna

   Du har ret! Jeg må ud og prøve en hel masse modeller, da det er så fint. Har du set Acies guide til at lave en nem sommerkjole?
   http://acie.dk/diy-offshoulder-sommerkjole/
   Jeg husker, at før i tiden syede du ret meget – så masseproducer lige dem her <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg fortryder stadig at jeg ikke købte denimkjolen fra Mango sidste år! Daaaaamn. Men jeg var ombord sidste sommer, favoritten var en af Topshops Bardot-toppe. Alt for godt med denimshorts eller mom jeans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg ku’ godt jumpsuitet!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg hos Munthe i Latinerkvarteret