New in: babyblue Nike Air Force 1

I sidste uge #75

 photo ugens_75.jpg

…Var min arbejdsuge lidt mere presset end normalt, hvorfor det endte med kun to indlæg på bloggen – og ingen ugens. Derfor bliver denne omgang ugens med lidt ekstra fra forrige uge også.
…Var jeg også helt væk fra min computer i fem dage, så den ASOS rabatkode jeg havde modtaget i forbindelse med min fødselsdags i næste uge, den var allerede udløbet, da jeg endelig så min mail. Altså!!
…Var jeg inviteret i biografen i forbindelse med Cinemaxx TøseTirsdag, hvor de viste Carol. Ej, en pæn film altså!
…Holdte min mor fødselsdag med English tea tema. Det bør man dyrke lidt oftere. Scones er det bedste.
…Gik Magasin helt bananas, da banan-t-shirten fra Ganni kom. Jeg nåede heldigvis selv at hapse den, inden den blev udsolgt på to dage.
…Loggede jeg ind på SKAT til den glædelige nyhed, at jeg skal have penge tilbage i skat – og jeg ved lige, hvor de skal bruges! London Baby!
…Begyndte jeg at følge en corgi på snapchat. Det er det bedste, der er sket, og den hedder Trinket!
..Er jeg pludselig (og måske lidt sent på den) blevet kæmpe fan af at eje et par vidde bukser, og nu kan jeg selvfølgelig ikke finde nogen, jeg kan lide. Hvor skal jeg lede?
…Forkælede jeg mig selv med disse flottelotte sneakers.
…Har jeg købt en mega smart rejsenotesbog, som jeg skal have med mig til London. Den er sååå smart, og I skal nok snart få den at se!
…Fandt jeg ud af, at der findes en skabelon til et mumi-kagehus. Hvor fantastisk er det ikke lige! I kan købe det lige her (affiliate link).
…Tog jeg i Søstrene Grene (ligesom alle andre) efter deres nyeste kollektion og endte med at købe nul og niks. Er jeg den eneste, der føler, at jeg godt kan overleve uden noget af det?
…Havde jeg store planer for, hvad jeg skulle nå at lave i søndags. I stedet endte jeg med at se Hobitten 1 og 2. Oh well.

Photobucket
   

7 kommentarer

 • Klara

  Du kan finde vidde bukser i & Other Stories de har det fineste udvalg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Bopp

  Havde også glædet mig til SGs nye kollektion men var simpelthen alt for kræsen i selve butikken, pis altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Nej vel? Jeg følte mig også ret kræsen. Der var ellers masser tilbage..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har simpelthen så svært ved, at forstå hvorfor den banan T-shirt er så fandens fed .. Kan du forklare mig hvorfor du tror den er blevet et hit?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Haha! Man er nok enten på eller ikke på. Men tror primært det skyldes, at man gerne vil have noget efterspurgt. Da de producerer så få, som de gør (de kunne jo sælge 1000 gange flere hvis de gad), har har deres frugt t-shirts fået en form for prestige, ligesom den med appelsinen. Personligt har jeg også bare altid været vild med t-shirts med print, og jeg synes, at den er ret skæg. Og så koster den trods alt ikke mere end 399 kr.. Hvilket selvfølgelig også gør, at den er indenfor rækkevidde for så mange mennesker i modsætning til fx Givinchy t-shirten med den der hund (hvis du kan huske den?), der kostede betydeligt mere men var ligeså hypet – i hvert fald blandt dem, der havde råd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvad er corgiens snap? 😀 Jeg elsker corgier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Me tooooo!! Det er de bedste hunde. Vil så gerne have min egen corgi. 😀 snapchatnavnet er vist trinket.baby

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New in: babyblue Nike Air Force 1