Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

7 kommentarer

 1. Klara

  Du kan finde vidde bukser i & Other Stories de har det fineste udvalg!

 2. Caroline Bopp

  Havde også glædet mig til SGs nye kollektion men var simpelthen alt for kræsen i selve butikken, pis altså

  • Pernille B. Hansen

   Nej vel? Jeg følte mig også ret kræsen. Der var ellers masser tilbage..

 3. Maja

  Jeg har simpelthen så svært ved, at forstå hvorfor den banan T-shirt er så fandens fed .. Kan du forklare mig hvorfor du tror den er blevet et hit?

  • Pernille B. Hansen

   Haha! Man er nok enten på eller ikke på. Men tror primært det skyldes, at man gerne vil have noget efterspurgt. Da de producerer så få, som de gør (de kunne jo sælge 1000 gange flere hvis de gad), har har deres frugt t-shirts fået en form for prestige, ligesom den med appelsinen. Personligt har jeg også bare altid været vild med t-shirts med print, og jeg synes, at den er ret skæg. Og så koster den trods alt ikke mere end 399 kr.. Hvilket selvfølgelig også gør, at den er indenfor rækkevidde for så mange mennesker i modsætning til fx Givinchy t-shirten med den der hund (hvis du kan huske den?), der kostede betydeligt mere men var ligeså hypet – i hvert fald blandt dem, der havde råd.

 4. Johanne

  Hvad er corgiens snap? 😀 Jeg elsker corgier!

  • Pernille B. Hansen

   Me tooooo!! Det er de bedste hunde. Vil så gerne have min egen corgi. 😀 snapchatnavnet er vist trinket.baby