Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. R

  Hahaha, den med BodyHIIT-eventet fik mig til at grine. Jeg havde engang meldt mig til et Bodyfit-lignende event, men jeg havde selvfølgelig ikke læst beskrivelsen, hvori der stod, at det var specielt tilegnet fyre, og at der ville være EKSTRA mange kilo. Min veninde og jeg følte virkelig, at vi havde spaghettiarme….

  • Pernille B. Hansen

   Hahaha! Det event gad jeg godt! 😀

 2. Det er så hyggeligt med de her små ugentlige tilbageblik 😉

  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak, det er jeg glad for at høre!

 3. Elsker de her indlæg! Så god måde at få indblik i din uge på, og så reflekterer man automatisk over sin egen uge på samme tid!

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak! Det er nemlig en rigtig god anledning til at reflektere over sin egen uge. 🙂