Den fineste fødselsdagsgave

I sidste uge #77

 photo ugens_77.jpg

…Fyldte jeg 25 år, og det foregik heldigvis uden andet kanel end det, der er i kanelsnegle.
…Nød jeg en fødselsdagsmorgenmad, fik denne flotte taske og blev forkælet med bolognesen, da jeg kom hjem fra arbejde.
…Var jeg dog lidt glemsom før min fødselsdag, og kom først i tanke om aftenen inden at jeg ville have lavet kage til kollegaerne. Ups. Godt man har bageren!
…Blev der skrevet en flere sider lang indkøbsseddel til weekenden, og imponerende nok havde Kiwi det meste (hvilket var ret heldigt, da ikke andet havde åbent i helligdagene).
…Havde jeg ikke lige troet, at jeg nogensinde ville købe over 1 kg creamcheese. Hurra for cheesecake!
…Var jeg mega fresh på et halvandentimes bodyfit event i fitness og fandt først ud af da jeg fremmødte, at det var et bodyHIIT event. D.Ø.D.E.
…Jeg brugte en hel dag på at lave forårsruller, wontons og rejechips, som alle kom i friture.
…Jeg fik også rørt en hjemmelavet is med blandt andet kokosmælk og cashewkrokant, som passede perfekt til mit asiatiske tema og i øvrigt smagte sindssygt godt.
…Er jeg heldigvis blevet lidt bedre til at udnytte at vi bor så tæt på Ingerslev Marked og gik på blomsterrov. Jeg nok også burde nok også blive bedre til at kigge lidt på grøntudvalget.
…Bagte jeg en oreo cheesecake og en lakridskage med hvid chokoladefrosting på kun 4 timer. Ja, det synes jeg faktisk er meget godt gået.
…Blev jeg fejret af søde veninder lørdag aften, hvor jeg havde lavet et godt udvalg af thai-retter, og det var absolut så godt, at det ikke bliver sidste gang det tema kommer på bordet.
…Blev det lige pludselig meget sent, da sommertiden indhentede os, og pludselig var der kun 4 timer til, at jeg skulle op og gøre mig klar til familiefødselsdag hos mine forældre. Pis.
…Det blev selvfølgelig heller ikke bedre af, at vi missede den første bus, da den tid det tager at gå ned fra 5. altid fucker op med rejseplanens tidsplan – og vi glemmer det hver gang.
…Vi nåede dog frem og havde en rigtig hyggelig dag med god mad og de to store kager.
…Fik jeg desuden set de tre første Harry Potter film. Det er vel også en form for bedrift.

Photobucket
   

6 kommentarer

 • R

  Hahaha, den med BodyHIIT-eventet fik mig til at grine. Jeg havde engang meldt mig til et Bodyfit-lignende event, men jeg havde selvfølgelig ikke læst beskrivelsen, hvori der stod, at det var specielt tilegnet fyre, og at der ville være EKSTRA mange kilo. Min veninde og jeg følte virkelig, at vi havde spaghettiarme….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så hyggeligt med de her små ugentlige tilbageblik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker de her indlæg! Så god måde at få indblik i din uge på, og så reflekterer man automatisk over sin egen uge på samme tid!

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak! Det er nemlig en rigtig god anledning til at reflektere over sin egen uge. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den fineste fødselsdagsgave