Nye smykker til samlingen + rabatkode til jer

Movies I’ve watched lately #47

 photo film american hustle.jpg photo film inside out.jpg photo film le grand bleu.jpg photo film revenant.jpg photo film the big short.jpg

American Hustle (en succesfuld svindler og hans forførende partner er tvunget til at arbejde sammen med en FBI-agent, Richie DeMaso, hvilket både bliver farligt og fristende, da han presser dem til at fange større fisk end de måske er i stand til). Inside Out (i virkeligheden en ret banal historie om en pige, der flytter med sine forældre til en ny by, men fortalt på en helt vidunderlig og original måde gennem de fem følelser der sidder inde i hendes hoved foran kontrolpanelet). Le Grand Bleu (Enzo og Jacques har kendt hinanden siden barndommen ved Middelhavet, hvor de begge to elskede at dykke. Som voksne mødes de igen til en konkurrence i dykning i Italien, og deres fascination af havets dybe blå vokser endnu engang). The Revenant (Leo må gå så grueligt meget igennem som Hugh Glass der under en pelsekspedition bliver overfaldet af en bjørn. Glass er voldsomt såret og tæt på døden efterlades han sammen med to andre pelsjægere og hans søn, hvilket ender katastrofalt). The Big Short (det er nogle år før finanskrisen, økonomien buldrer derudaf og ingen ser sig tilbage – pånær én, Michael Berry, der begynder at spekulere i at korthuset snart falder sammen og udfordrer bankerne i, at han har ret).

Photobucket
   

9 kommentarer

 • Sara

  Hej! Det er ikke relevant for indlægget, men du virker til at være rigtig ferm til asos. Jeg har købt de blå Nike air som du også har, men jeg har bestilt dem i den forkerte størrelse. Men hvordan returnerer man? Udprinter man labelet og sender afsted, eller? Sidst forsvandt pakken og det tog rigtig lang tid før jeg fik mine penge igen. Jeg ville blive super glad hvis du vil hjælpe mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg gjorde præcis det samme! Så irriterende, at Asos ikke skriver Nikes størrelse også. 🙁 du går ind på det link, der står på din returseddel og så bestiller du en returlabel, som du printer ud og klister udenpå pakken. Den betaler man jo for derinde, så derefter afleverer du bare pakken på posthuset eller en postafdeling. Normalt synes jeg, at der går 1-2 uger før man får pengene, men de plejer i hvert fald at sende en mail undervejs, når pakken er blevet registreret. Jeg har aldrig oplevet at en pakke blev væk i posten, så tror du har været ret uheldig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja, det er mærkeligt, at de ikke har gjort det. Okay, super og tusind tak for hjælpen!! Rart at få bekræftet, at det er måden man gør det på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har også for nyligt set både Inside Out,The Revenant og The Big Short. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg syntes om den sidste, jeg havde nok nogle forventninger om at en var mere morsom end den egentlig var. Mest på grund af castet, jeg har så svært ved at se Steve Carell i seriøse roller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ved godt at det ikke er relevant i forhold til indlægget, men ved du hvor man kan se hvornår der er marked på ingerslev torv? De plejer at have så fine blomster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ej, jeg har også lige set Inside Out, og jeg er vild med den! Den er så sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Den er såååå sød! Tudede virkelig meget til sidst, haha. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nye smykker til samlingen + rabatkode til jer