Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

9 kommentarer

 1. Sara

  Hej! Det er ikke relevant for indlægget, men du virker til at være rigtig ferm til asos. Jeg har købt de blå Nike air som du også har, men jeg har bestilt dem i den forkerte størrelse. Men hvordan returnerer man? Udprinter man labelet og sender afsted, eller? Sidst forsvandt pakken og det tog rigtig lang tid før jeg fik mine penge igen. Jeg ville blive super glad hvis du vil hjælpe mig 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Jeg gjorde præcis det samme! Så irriterende, at Asos ikke skriver Nikes størrelse også. 🙁 du går ind på det link, der står på din returseddel og så bestiller du en returlabel, som du printer ud og klister udenpå pakken. Den betaler man jo for derinde, så derefter afleverer du bare pakken på posthuset eller en postafdeling. Normalt synes jeg, at der går 1-2 uger før man får pengene, men de plejer i hvert fald at sende en mail undervejs, når pakken er blevet registreret. Jeg har aldrig oplevet at en pakke blev væk i posten, så tror du har været ret uheldig.

  • Sara

   Ja, det er mærkeligt, at de ikke har gjort det. Okay, super og tusind tak for hjælpen!! Rart at få bekræftet, at det er måden man gør det på 🙂

 2. Ida

  Jeg har også for nyligt set både Inside Out,The Revenant og The Big Short. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg syntes om den sidste, jeg havde nok nogle forventninger om at en var mere morsom end den egentlig var. Mest på grund af castet, jeg har så svært ved at se Steve Carell i seriøse roller.

 3. Julie

  Jeg ved godt at det ikke er relevant i forhold til indlægget, men ved du hvor man kan se hvornår der er marked på ingerslev torv? De plejer at have så fine blomster 🙂

  • Kathrine

   Der er marked hver onsdag og lørdag formiddag 🙂

  • Pernille B. Hansen

   Nemlig. 🙂 onsdag er det 8-14, vil tro lørdag er samme tidspunkt.

 4. Marianne

  Ej, jeg har også lige set Inside Out, og jeg er vild med den! Den er så sød!

  • Pernille B. Hansen

   Den er såååå sød! Tudede virkelig meget til sidst, haha. 😀