I sidste uge #74

Nye smykker til samlingen + rabatkode til jer

 photo IMG_8126.jpg photo IMG_8066.jpg

SPONSORERET AF JEWLSCPH | MAI MANNICHE 

I sidste uge var jeg forbi JEWLSCPH butikken i klostergade for at kigge på deres smukke udvalg af smykker. Jeg kendte faktisk ikke så meget til JEWLSCPH inden, men jeg blev meget positivt overrasket. Jeg brugte virkelig lang tid i butikken på at gå rundt og kigge og prøve og ekspedienten var simpelthen så sød og hjælpsom. Smykkerne, der er designet af Mai Manniché, er alle i ædelmetaller og de har også et stort udvalg af smykker med ædelsten og endda diamanter. Jeg er jo til meget enkle smykker, der ikke larmer for meget, men jeg faldt dog alligevel for en enkelt ring med en sten i, nemlig en hvid månesten. Stenen er nærmest tåget, hvilket giver et ret fint og råt udtryk. I kan finde ringen her. Ellers faldt jeg for nogle fine smykker med ægte perler og halskæden med den runde medaljon, som jeg især vil bruge til en tynd rullekrave. Alle smykkerne er lavet i sterling sølv, og jeg valgte, som I kan se, både nogle i oxideret og i blankt sølv. Deres blanke sølv er nærmest helt hvid, hvilket jeg synes er en fin og anderledes detalje.

Hvis I også kan lide smykkerne, eller har lyst til at kigge nærmere på JWLSCPH, så har jeg en rabatkode der giver jer 20% på webshoppen. I skal blot indtaste PAGIK og koden kan bruges helt frem til 1. september og ligeså mange gange I lyster.

 photo IMG_8078_2.jpg photo IMG_8118.jpg photo IMG_8086.jpg photo IMG_8094.jpg

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I sidste uge #74