The big 25 | it's my birthday

Outfit: matching blue

 photo IMG_8689.jpg photo IMG_8740_2.jpg photo IMG_8760_2.jpg photo IMG_8876.jpg photo IMG_8701.jpg photo IMG_8791.jpg photo IMG_8755_2.jpgGestuz coat here, ASOS top here, & Other Stories pants, Nike sneakers here and ASOS scrunchie here

SPONSORERET AF ASOS. 

Så blev det endelig påske og dermed en masse dejlige fridage! Det føles som en lille miniferie. Jeg skal dog bruge de fleste af mine dage på at forberede 2 x fødselsdagsmiddage, men det glæder jeg mig også meget til. I dag fik vi handlet ind (hurra for de supermarkeder der stadig har åbent), og vi fik fyldt en kurv op til op over kanten med en masse lækre madvarer, heriblandt mere end 1 kg creamcheese. Nogle gange er det altså lidt vanvittigt at købe ind til desserter! Her ser i min nye yndlingsfarve og denne lækre bluse fra ASOS, som jeg tidligere har tippet til, der kun koster 380 kr. Jeg skal vist være lidt bedre til at få vist mine nye ting, inden de bliver udsolgt, nu er den nemlig kun tilbage i meget få størrelser. Jeg har selv købt den i str. 6, og den er stadig meget oversize. Så hvis man fx er en str. 36, så vil man sagtens kunne passe str. 4, som lige i dette øjeblik er på lager. Men man skal nok være hurtig ude før den også er udsolgt.

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The big 25 | it's my birthday