Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

5 kommentarer

 1. Fint outfit 🙂 Der er lidt spring-feel over det, synes jeg!

  Knus

 2. Kat

  Hvor er dit smukke ur fra?
  Mit eget er lige gået i stå og jeg er ved at blive skør, så jeg må have et nyt – snarest!

  • Pernille B. Hansen

   Det er fra Calvin Klein, men ved desværre ikke om det stadig forhandles. Men hvis dit ur er gået i stå, kan du da bare få skiftet batteriet i en ur/smykkebutik. Det kostede 100 kr. sidst jeg skulle have skiftet mit. 🙂

  • Kat

   Åh, det er simpelthen bare så fint. Jeg må finkæmme internettet.
   Jeg har også overvejet det, men mit elskede ur er et billigt finger-ur. Så jeg ved ikke, om man overhovedet kan skifte batteriet.

 3. Maja

  Tak for forklaringen på bananen i går! Det hele giver ret god mening, så nu forstår jeg bedre hvorfor den t-shift er så sej.. Den klæder dig også ret så godt, og i det hele taget spiller det overståede outfit ret så fint 😉 god forårs – onsdags.