I sidste uge #75

Outfit: the banana tee

 photo IMG_8404.jpg photo IMG_8363.jpg photo IMG_8369_2.jpg photo IMG_8386.jpg photo IMG_8339_2.jpg photo IMG_8396.jpg photo IMG_8382_2.jpgASOS WHITE denim dress similar here, Ganni t-shirt here, & Other Stories pants, Acne sneakers here and JEWLS CPH double pearl ring here and single pearl ring here (affiliate links). 

I går var jeg en smule af byen rundt med en veninde, inden vi skulle i biografen og se The Danish Girl. En virkelig medrivende historie, og de to hovedrolleindehavere spiller sindssygt godt. Jeg luftede min nye banan-t-shirt fra Ganni, og som én spurgte om i går, hvorfor er det lige, at den er så fed? I virkeligheden er det jo nok også mest hypen, der sælger den, men jeg synes nu også, at den er meget fin og sjov på den lidt mere sofistikerede måde (hvis man kan kalde det det). Jeg har hevet min denim sommerkjole fra sidste år frem, og bruger den som en afslappet jakke indenfor. Det fungerer ret godt, synes jeg, og så bidrager det til bare en smule forårsfølelse.

Photobucket
   

5 kommentarer

 • Fint outfit 🙂 Der er lidt spring-feel over det, synes jeg!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hvor er dit smukke ur fra?
  Mit eget er lige gået i stå og jeg er ved at blive skør, så jeg må have et nyt – snarest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er fra Calvin Klein, men ved desværre ikke om det stadig forhandles. Men hvis dit ur er gået i stå, kan du da bare få skiftet batteriet i en ur/smykkebutik. Det kostede 100 kr. sidst jeg skulle have skiftet mit. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åh, det er simpelthen bare så fint. Jeg må finkæmme internettet.
   Jeg har også overvejet det, men mit elskede ur er et billigt finger-ur. Så jeg ved ikke, om man overhovedet kan skifte batteriet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tak for forklaringen på bananen i går! Det hele giver ret god mening, så nu forstår jeg bedre hvorfor den t-shift er så sej.. Den klæder dig også ret så godt, og i det hele taget spiller det overståede outfit ret så fint 😉 god forårs – onsdags.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I sidste uge #75