Rejsetip: City Notebook

På besøg hos Munthe i Latinerkvarteret

 photo IMG_8479.jpg photo IMG_8465_2.jpg photo IMG_8470.jpg

Torsdag aften var jeg på besøg hos Munthe i Aarhus sammen med en masse andre søde bloggerdamer. Der var virkelig sørget godt for os med små madder fra Langhoff & Juul og en minibar med et par drenge fra SlapAf. Og omg, den mørke lakridsdrink med rom var god! Hvis ikke selv jeg kan lure den, så bliver jeg nødt til at tage forbi der snarest. I butikken blev Munthes nye kollektion præsenteret, som bestod af mange flotte mønstre og pæne farver. Generelt må jeg sige, at butikken er virkelig hyggelig og lækker, og jeg forstår ikke, at jeg ikke har været forbi før.

 photo IMG_8526.jpgIMG_8499 photo IMG_8495.jpg photo IMG_8515_2.jpg photo IMG_8538.jpg photo IMG_8473.jpg photo IMG_8575.jpg

Photobucket
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Rejsetip: City Notebook