Endnu flere nye sneakers + rabatkode

Rejsetip: City Notebook

 photo IMG_8219_2.jpg photo IMG_8291.jpg photo IMG_8253.jpg photo IMG_8313.jpg

Jeg ved det. Jeg taler virkelig meget om, at vi skal til London. Men jeg glæder mig simpelthen meget. Udover at det er et længeventet besøg med byen, som jeg ikke har besøgt i mange år, så er det også vores første rejse sammen. Kæresten og jeg. Det er altså ret stort. Jeg er typen, der elsker at forberede rejser. Jeg søger på guides, finder inspiration på instagram og blogs og bogmærker og noterer alverdens ting. Det kan godt være lidt svært at holde styr på og egentlig udnytte. Så jeg blev virkelig begejstret, da jeg faldt over Moleskines City Notebook serie. Serien findes med flere forskellige storbyer og fælles for dem alle er, at de indeholder en masse gode redskaber og skabeloner til at notere ens rejse både før, under og efter. Notesbogen indeholder London delt ind i 18 små kort, et gadenavn-index og et kort over undergrunden. Bagerst er der gennemsigte ark, som man kan bruge til at tegne ovenpå et kort og huske fx en smuk rute eller en shoppeguide over et område (sidstnævnte er i hvert fald det, jeg har tænkt mig). På næstøverste billede kan I se, hvordan jeg har tegnet ovenpå et ark for at tegne ind hvor vi skal bo. Så kan vi mens vi er der fx notere gode kaffebarer i nærheden eller hvilken vej der er nemmest for at komme ind til centrum. Bagerst er der flere sider med kategorier, hvor man kan skrive steder, personer, oplevelser og følelser ned. Jeg er allerede begyndt at skrible spistesteder ned, jeg gerne vil besøge, men jeg vil helt sikkert også bruge bogen under rejsen, så jeg kan huske et godt sted til en anden gang. Det bedste er, at bogen har en superfin størrelse, så den ikke fylder meget at have med i tasken – hvilket jo er det vigtigste. Jeg har købt notesbogen på Amazon her, hvilket var det billigste sted, jeg kunne finde. Der koster den ca. 100 kr.

I forlængelse at alt dette, kunne jeg også rigtig godt tænke mig at få alle jeres London tips. Hold jer endelig ikke tilbage! Det er som sagt mange år siden, at jeg har været der. Det eneste jeg sådan rigtig ved, at jeg skal, det er at besøge alle second hand butikkerne omkring Brick Lane. Og så vil vi gerne spise fish and chips, og jeg vil gerne have noget godt indisk mad! Måske drikke en stor øl på en snusket bar, og selvfølgelig drikke en masse god kaffe. Som I kan se, skal vi bo nord for Shoreditch lige ved siden af kanalen, hvor vi har fundet et rigtig hyggeligt og billigt AirBnb sted. Vi skal afsted fredag-tirsdag, så hvis I har tips til ting, der er bedst at gøre fx en søndag (eller som man skal holde sig fra en anden dag), så modtages den slags tips også. Jeg husker grumt, da jeg ville besøge Louvre på min allersidste dag i Paris, og de havde mandagslukket.

 photo IMG_8327_2.jpg

Photobucket

12 kommentarer

 • Amalie

  Jeg besøgte byen her i weekenden og kan især anbefale jer at se en musical. Jeg så Lion King (for fjerde gang) og den kan varmt anbefales om end det er en lidt dyr affære. Der er dog også en masse andre gode shows, det er bare selve oplevelsen der er det hele værd! Desuden må du altså besøge Shake Shack i Covent Garden, som er enormt lækker fastfood (men du kender det nok i forvejen), hvor du med rette kan besøge mumi-butikken! Jeg tænkte sådan på dig da jeg så den – den var i hvert fald super hyggelig og helt sikkert et besøg værd for dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! Jeg har flere gange tænkt, om jeg skulle kaste penge efter dem (altså så dyre er de jo ikke, vel), men har endnu ikke gjort det. Må lige se om de har en slags standard travel journal, som kan bruges til flere lande. Det gad jeg godt have haft med på vores rejser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er der i hvert fald en anden der har tippet til, at de har. Det kunne også være rigtig smart! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Jeg besøger aldrig London uden af spise på Rosas. Den ligger vist et par andre steder også, men spiser altid på den i Soho: sygt god asiatisk!
  Og så Cereal Killer Cafe på Brick Lane, grineren koncept med morgenmadsprodukter fra hele verden, mælk med forskellig smag og masser af toppings.
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg elsker virkelig også London. Så fedt at man lige kan hoppe på et fly her i DK, og så 2 timer senere befinder man sig midt i hjertet af London. Super let og bekvemt.

  Jeg har været i London 3 gange over de sidste 2 år (senest i november sidste år), så jeg har en masse tips til byen.

  Områder: Min yndlings bydele af London er City of London, Shoreditch, Camden, Notting Hill, South Kingsington, Covent Garden og Mayfair. Alle de områder er lette at udforske på gåben, og jeg vil næsten påstå, at det er umuligt at finde dårlig spisesteder i de områder. Der er simpelthen så mange restauranter og caféer i de områder, at det næsten bare er at vælge. Alle de områder er efter min mening også meget smukke og viser det bedste af London med den meget afslappede stemning i Øst London, og så den mere eksklusive atmosfære i Vest London.

  Mad: Pizza East (ligger både på Shoreditch High St. og et eller andet sted i Notting Hill også – virkelig god pizza og lækre cocktails), Dishroom (super god indisk restaurant – jeg besøgte den i Shoreditch, den ligger nemlig flere steder i byen, book evt. bord jeg og min kæreste og ventede i over en time på bord, og det var i prime time), Jamies Italian (en af Jamie Olivers restauranter i Covent Garden – fin mad til ok priser – hyggelig stemning)

  Markeder: Borough Market (kæmpe lækkert madmarked ved London Bridge – du vil elske det – ligger lige over for the Shard (den store spidse skyskraber), Columbia Road Flower Market (meget hyggeligt og lokalt blomstermarked i Shoreditch – har kun åben søndag), Broadway Market (har hørt meget godt om markedet – primært mad og vintage), Spitfields Market (primært vintage mener jeg), Bricklane Market (både mad og vintage – ret hyggeligt og mange nice kreative typer)

  Kaffe og morgenmad: The Breakfast Club (ligger flere steder i London, forskellige former for æg, porridge og dets lignende – indrettede i lidt 60’er/Grease agtig stil), Workshop Coffee (kaffebar a la La Cabra i Clerkenwall – super kaffe og god morgenmad – er tæt på the British Museum), Monmouth Coffee (bedste kaffe i London – ligger flere steder i byen både i Covent Garden og ved Borough Market – den i Covent er den hyggeligste , men den er også tit pakket)

  Parker: Primerose Hill (tag tuben til Chalck Farm som er tæt på Camden og gå op på toppen af Primerose Hill, hvor der er den flotteste udsigt over Londons skyline – gå ned i parken og ind i hyggelige Regent’s Park som fører direkte ned til Mayfair), Kingsington Gardens er også en smuk park, der går ind i Hyde Park

  Steder at se: Summer House (kæmpe stor smuk museums agtig bygning med fin lille café indenfor – ligger lige ud til Themsen tæt på Tower of London), Sky Garden der vist er ved Canadian Wharf ud til Themsen (har aldrig selv været der, men har hørt der skulle være flot deroppefra og god mad), British Museum (gratis indgang og virkelig god udstilling og bare flot bygning i det hele taget), National Gallery (ligger lige ved Trafalga Square – gratis entré og mange fine gamle malerier).

  Rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linker lige til mine London tips her: http://ditteblog.dk/london-mini-guide/
  Og så vil jeg også anbefale Oystercard til metroen. Det er så dejlig nemt. Vi bestilte det hjemmefra og så kan man jo fylde op løbende – også hvis man skal til London en anden gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åhh jeg elsker London – særligt som shoppingby, som det nok kan ses på de næste linjer 😉
  Der er flere virkelig gode stormagasiner, som alle er klart et besøg værd. Harrods er, som en anden har beskrevet, mega overdådigt både hvad angår tøj, men også alt andet, da de har kæmpe afdelinger med ALT. Harvey Nichols, som ligger lige ved siden af Harrods, er en del mindre, men er tilgengæld også det mere overskuelig og har en del flere fede fashion brands, som vi kender i Skandinavien – det gælder også til herrer. Liberty, som er producenten bag det gamle, fine mønstrede stof, har også et virkelig flot magasin, som tager sig så smukt ud i de fineste gamle lokaler. Det ligger i en sidegade til Oxford Street og særligt deres smykkeafdeling er et besøg værd. Selfridges, som ligger på Oxford Street, er klart mit yndlingsstormagasin, da de har så mange fede varer og er ret nem at finde rundt i på trods af den ret store størrelse.
  Af multibrand-butikker er Browns fashion (som ligger nærmest lige overfor Selfridges) også klart værd at nævne, da de har mange cool varer og en hel del up and coming mærker, men til ret hampre priser ofte – uanset hvad føler jeg mig altid virkelig inspireret, når jeg har været derinde. Til sidst vil jeg også nævne Dover Street Market, som netop i weekenden er genåbnet under stort postyr. Butikken minder lidt om Colette i Paris og er igen i den klart dyrere ende, men med så mange fede varer (også til mænd), at man igen får en masse med sig, selv hvis man kommer ud uden en pose i hånden 😉

  Ja gid det var mig der skulle af sted igen – rigtig god tur til dig i hvert fald:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal næsten prøve Flat Iron restauranten i SoHo, et virkelig lækkert steakhouse til virkelig rimelige priser! Mener det er et sted mellem 10-13 pund for Steak (de har kun en størrelse, så det er ret nemt) også vælger man tilbehør til. Det er SÅ lækkert! Men bemærk man ikke kan reserve i for vejen, men at man blot møder op og stiller sig i kø, og hvis der er lang kø, bliver man så skrevet op, og så kan man jo få ventetiden til at gå i SoHo 😉 Og så skal i næsten også tage en tur i Harrods, det er virkelig en oplevelse, og særligt deres food-afdeling er overdådig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I skal helt klart se en musical! Især The Lion King synes jeg er fantastisk, den har sit eget teater i Covent Garden, der er speciel lavet til denne musical. Har set den to gange og vil til hver en tid se den igen – musikken er virkelige det bedste du nogensinde vil høre, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Jeg bor og arbejder pt. i London og eeeelsker det her! Jeg kan klar anbefale jer at holde jer fra de turistede steder i weekenden, da der ALTID er mange mennesker inde i byen der.
  Soho har også mange fede butikker, og bla. en italiensk chokolade café der hedder Said (søg evt. På Google efter den præcise adresse) – der er dog næsten altid fyldt op i weekenden.
  Det er en god idé at skaffe et Oyster Card da det er den billigste måde komme rundt på i London. Det kan også være en god idé at downloade CityMapper. Den viser hvordan man kommer steder hen på forskellige måder + prisen for rejsen.
  I kan evt. skrive til mig på artemis.cadeau@hotmail.com så kan jeg give lidt flere tips og tricks 😊 ellers god rejse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Sofie

  Hvis du elsker at planlægge rejser så er Moleskines travel book også rigtig god! Der er til mange rejser i én lille bog og det er sygt hyggeligt at have en dagbog/rejsetipsbog fra alle ens tidligere ture 🙂 I min er der New York, Nice, Bordeaux, Marokko og Berlin lige pt, med udklip, visitkort og billeder – mega rart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clara

  besøg lige princi – det lækreste italienske pizza sted. lavet lidt som en kantine, hvor man går langs montre og vælger mad.

  http://www.princi.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu flere nye sneakers + rabatkode