London diary | our neighborhood

15 ting man lærer af at flytte sammen med kæresten

pagik_couples

Nu har kæresten og jeg allerede boet sammen i 5 måneder. Hold da op, som tiden går! Det føltes som i går, at vi slæbte os selv svedende og prustende op og ned af de mange trapper med flyttekasser og møbler. Jeg var egentlig ikke specielt nervøs over, at vi skulle bo sammen, selvom vi ikke havde været sammen så længe endda. Det har heldigvis også vist sig at være det helt rigtige for os, men det var nu alligevel lidt mærkeligt at flytte sammen med en kæreste, når man altid har boet selv. Da jeg flyttede hjemmefra boede jeg først 2 år i min egen lejlighed i Herning, og derefter flyttede jeg i bofællesskab i Aarhus. Der opstår pludselig nogle ting, man slet ikke har tænkt på, og man lærer nye og flere sider af hinanden. Det har jeg forsøgt at strikke et lidt humoristisk indlæg sammen omkring, så jeg håber, at I måske kan nikke genkendende til noget af det – og endelig kom med tilføjelser i kommentarfeltet!

Her er de ting, jeg har lært af at flytte sammen med min kæreste (so far i hvert fald):
1. At nu er der pludselig også dobbelt så meget vasketøj. Måske den kedeligste konsekvens af at flytte sammen. Ligeså snart man har vasket håndklæder og underhylere, så er der fandenfisemig en ny kæmpe bunke to uger efter.
2. At ens indtag af bacon stiger helt abnormt, uden man rigtig når at opdage det. Er jeg den eneste, der har en kæreste, hvor bacon er et krydderi, der kan bruges i alt? Selv når jeg har planlagt en vegetarret, så formår han lige at få flettet bacon ind.
3. At det er helt fantastisk at bo med en kæreste, der kan sørge for aftensmad, når man først har fri kl. 20 på en hverdag.
4. At det bliver meget sværere at skjule hvor ofte man køber nyt tøj og sko.
5. At man nu er indlagt til alle de vigtige fodboldkampe. Og dem der ikke er vigtige..
6. At man pludselig lægger mærke til nogle vildt mærkelig ting om hinanden og undres. Som hvordan man vasker hænder eller børster tænder.
7. At man får et helt andet forhold til hinandens kropslyde og lugte. Måske nogle gange et lidt for åbent forhold. Ahem.
8. At det bliver sværere at fornægte sin sliktrang, hvilket så betyder at vi lokker hinanden i fordærv hele tiden (og jeg føler mig som en streng mor, når jeg endelig siger nej, ikke i aften!).
9. At man skal lære at leve med to meget forskellige forhold til rengøring og orden (og her er det så måske overraskende nok ikke mig, der føler det nødvendigt at støvsuge flere gange om dagen).
10. At man også ret hurtigt lærer hinandens grænser at kende på det punkt, og engang imellem lige lader noget stå bare for at spicy stemningen op.
11. At det er meget godt at kende naboen, så man har et tredje rum, når den står på venindehygge en masse.
12. At det godt kan være lidt svært at overbevise den anden om, at man virkelig har brug for mange planter og gerne flere.
13. At ofte er det i virkeligheden nemmere at købe først og så bede om tilgivelse bagefter (som fx var det jeg gjorde med popcornmaskinen).
14. At det er meget nemt at udvikle pensionistvaner som et par. Her i huset ser vi fx ofte Krejlerkongen og historiedokumentarer på DR K. Så hvis I undrer jer over, hvem fanden der ser de der programmer om gamle ting, så er det os!
15. At i det store og hele er det det fedeste at flytte sammen! Man lærer hinanden så meget bedre at kende, og det er fantastisk at have hinanden som en støtte på en helt ny måde.

Photobucket

7 kommentarer

 • S

  Hej Pernille. Jeg ville egentlig blot gøre dig opmærksom på, at dette indlæg er blevet udgivet på en anden blog, med kopiering helt ned til sætninger der er skrevet direkte af: http://blogbycathrine.bloggersdelight.dk/9-ting-jeg-har-laert-af-at-flytte-sammen-med-kaeresten/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den med vasketøjet var jeg faktisk allerede forberedt på, fordi vi havde en hel del tøj liggende hos hinanden og bare tog det med, når vi vaskede 🙂 men ja, hvor er den med bacon bare sandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jeg havde godt nok slet ikke tænkt på det! Måske fordi jeg også vasker mit tøj meget mindre end min kæreste – her skal man altså ikke tro, at mit tøj lugter, jeg har bare lidt mere at vælge imellem, så der går længere tid, før jeg løber tør, haha. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hahaha jeg kører på fjerde måned som samboende og kan nikke genkendende til samtlige ting. Selv den evige trang til rengøring som det også mere er min kæreste, der praktiserer. Herhjemme har vi dog kastet os over matador i steder for antikprogrammer 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er sjovt det med rengøringen.. Folk bliver altid så overraskede når jeg siger, at det ikke er mig, der gør mest rent.
   Ej, hvor hyggeligt med matador! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, godt jeg ikke er flyttet sammen med en fyr endnu, alt det vasketøj gør mig stresset, haha!

  Knus og god aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Haha! Det er SÅ irriterende!! Jeg har jo ikke fået mere tøj, hvorfor skal jeg så vaske mere.. God aften til dig også. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London diary | our neighborhood