Outfit: London buys

6 jeans til under 350 kr.

asos-jeans
1. ASOS pencil jeans, 304 kr. 2. ASOS kimmie jeans, 348 kr. 3. ASOS carrot jeans, 348 kr.
4. ASOS farleigh jeans, 348 kr. 5. ASOS kimmie jeans, 348 kr. 6. ASOS authentic jeans, 326 kr.

SPONSORERET AF ASOS. 

ASOS har virkelig oppet deres jeans-game, synes jeg. Jeg er ret vild med deres modeller, der er lidt boyfriend agtige uden at været helt vildt baggy. Som I måske kan fornemme, så er jeg også blevet ret glad for jeans med lige ben. Det ser bare virkelig lækkert ud til et par ankelstøvler! Det eneste minus ved ASOS jeans er, at de ikke har størrelsen 27 (som er min umiddelbare størrelse). Jeg har nemlig tidligere købt modellen farleigh (nr. 4) i størrelse 28, hvilket egentlig passer fint, de sidder bare lidt løsere end på modellen. Jeg har lige købt både nr. 3 og nr. 6, så nu er jeg ret spændt på hvordan de passer. Heldigvis har ASOS jo nu fået gratis retur, så nu er det ikke længere så risky at købe jeans online.

Photobucket

5 kommentarer

 • Josephine

  Bare lige serviceoplysning, hvis der skulle sidde nogen derude som overvejer at købe- jeg købte par nummer 2 og par nummer 5 i sidste uge, nr 2 har knapper og lynlås i en ret ærgelig kobberfarve, som virkelig ikke er ret pæn, og nummer 5 ser ikke ud som på billedet, de er mere leggings-agtige i virkeligheden – desværre 🙁 Jeg har sendt begge par tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Pernille. Jeg kunne virkelig godt tænke mig nr. 4 og som du selv nævner, så har du købt dem før i en str. 28. Er det okay hvis jeg spørger hvor høj du er og hvordan de bukser sidder på dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Jeg er tosset med nr. 5. Dem overvejer jeg. Og så er det jo lækkert med den gratis retur! Bukser kan jo godt være lidt af et lotteri størrelsesmæssigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   De er virkelig også fede med den flossede kant! Og ja, man føler virkelig at man har fået gevinst, hvis man rammer de rette jeans og størrelse i første forsøg. 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: London buys