Næste sneakerskøb?

London diary | our neighborhood

 photo IMG_0386.jpg photo IMG_0411.jpg photo IMG_0404_2.jpg

Jeg tænkte, at jeg ville fortælle lidt om det område i London, vi boede i. Vi boede igennem AirBnb, hvor vi havde fundet et værelse med både badeværelse og lille køkken hos et par, der boede i en studio lejlighed lige ved kanalen i det nordlige London. Området kaldes vist nok Hackney og ligger lige i smørhullet mellem Shoreditch og Dalston. Som en af vores værter fortalte, så er Dalston det nye hipstersted imens Shoreditch som det gamle hipstersted er blevet meget turistet. Alt imens har Hackney undgået begge dele (sådan i det store hele), og bydelen fremgår derfor meget afslappende og ikke mindst som en lokal skjult perle.

En morgen vågnede vi til den skønneste blå himmel, og vi gik derfor langs kanalen for at komme til Borough Market, der har flere hyggelige caféer og forretninger. Det er ret fascinerende at gå langs kanalen med de hyggelige husbåde, løberne på stien og betragte den meget blandede byggestil, der skyder op. Man ser både gamle faldefærdige små fabrikker, ældre gammeldags rækkehuse og nye moderne arkitekttegnede lejligheder side om side lige ud til kanalen. Det mindede mig lidt om Sluseholmen i København at gå der. Da vi nåede Borough Market drejede vi ind på en af de mange caféer, og fik os den vildeste omgang egg benedict. Så var morgenen ligesom i gang.

 photo IMG_0393.jpg photo IMG_0410.jpg photo IMG_0419.jpg photo IMG_0396.jpg photo IMG_0409.jpg

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste sneakerskøb?