Outfit: ny læderjakke og forårsjakke

Min helt egen popcornmaskine

 photo IMG_9996.jpg photo IMG_9993_2.jpg Popcornmaskine her

Hvem har ikke drømt om at have sin helt egen popcornmaskine med varme popcorn, der hopper rundt bag en glaslåge? Lyden af popcorn der popper, er virkelig en af de mest hyggelige lyde, der findes. Jeg havde måske ikke lige forestillet mig, at jeg rent faktisk skulle have en popcornmaskine i hjemmet, men jeg kunne simpelthen ikke modstå det fine retrolook – og nu kan jeg have min helt egen hjemmebiograf! Maskinen er virkelig let at betjene og nem at rengøre. I kan finde den lige her hos ellos.

SPONSORERET AF ELLOS. 

Photobucket

2 kommentarer

 • Jeg vil også have sådan en!! Så smart – og overraskende pæn!! Jeg tænker… Nu overtager min kæreste og jeg vores lejlighed i dag, så ville det jo næsten være forkert ikke at forære sig selv en indflyttergave, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det lyder som en rigtig god idé! Man skal da give sig selv en indflyttergave. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: ny læderjakke og forårsjakke