I sidste uge #80 | London edition

Outfit: London buys

 photo IMG_0587_2.jpg photo IMG_0648.jpg photo IMG_0607.jpg photo IMG_0600_3.jpg photo IMG_0673.jpg photo IMG_0692.jpg photo IMG_0609.jpg
Gestuz coat, H&M sweatshirt, & Other Stories skirt and Acne Studios boots here

Godaften derude! I dag har jeg haft min ugentlige fridag, da jeg skal arbejde i weekenden. Jeg startede ud med at sove lidt længere end normalt, spiste en god morgenmad og tog så op og træne. Først et hold BodyFit og så et hold Flow Yoga. Jeg elsker, når der er de to hold lige i streg. Det er virkelig den perfekte træning for mig (selvom jeg altid er så mega smadret i armene og knap nok kan stå i hundestilling – men det er nok fordi, at det sker for lidt). Derefter var planen, at jeg skulle nå at lave en god håndfuld blogindlæg, men i stedet endte madlavning og indkøb faktisk med at tage det meste af min eftermiddag og aften. Jeg har købt denne nye kogebog, som er sindssygt inspirerende, og i dag fik jeg lavet hele to opskrifter fra den. En lækker salat, jeg kan have med til frokost de næste par dage, og en vegansk musaka med linser til aftensmad. Som nævnt shoppede jeg ikke meget i London. Kun de to ting her på billederne kom med mig hjem. Blusen fra H&M i et ret så vildt farveprint og nederdelen fra & Other Stories, der var sat ned til kun 13 pund! Den kunne jeg ikke sige nej til.

Photobucket

2 kommentarer

 • Synes den er så fin den trøje, har selv kigget på den flere gange! Hvor er din neglelak fra? Den er mega lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det havde jeg nemlig også. Farverne er så fin! Neglelakken er fra & Other Stories. Jeg var faktisk sjovt nok lidt skuffet over den, troede at den ville være mere lyseblå i stedet for turkis. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #80 | London edition