Sofaer til en god pris

Herlig & Ærlig Mad

 photo IMG_0865.jpg photo IMG_0854_2.jpg

I søndags var jeg til den smukkeste, mest gennemførte og skønneste bogreception for Emmas nye bog Herlig & Ærlig Mad. Vi var inviteret ned på havnen i VinDanmarks flotte lokaler, der lagde den perfekte ramme for dagen. Vi startede med at nyde solen udenfor (endelig!) og drak de mest fantastiske dråber rosé (som i omg, wow!). Derefter præsenterede Emma sin nye kogebog, som er en ordentlig flot moppedreng, og vi fik lov til at smage en håndfuld af retterne fra den nye bog. De var virkelig lækre, og jeg skal helt sikkert forsøge mig med at lave flere af dem herhjemme.

Alt i alt var det en virkelig dejlig søndag, som Emma havde arrangeret, og der var kræset for alle detaljer. Selskabet var perfekt sammensat og flere blev hængende for at nyde solen og dele de nyeste sladderhistorier (jeg skulle jo desværre afsted og forbrænde vinen igen). Jeg vil virkelig anbefale at tage et kig på Emmas nye bog. Den er virkelig lækker, og hun har gjort et stort arbejde med den.

 photo IMG_0833.jpg photo IMG_0884_2.jpg
IMG_0855 photo IMG_0910_2.jpg photo IMG_0859_3.jpg photo IMG_0887.jpg photo IMG_0829.jpg

Photobucket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofaer til en god pris