On my ASOS wish list

London diary | big tourist day

 photo IMG_0274_london.jpg photo IMG_0334_london.jpg

Det er blevet tid til det sidste London-kapitel (udover madguiden, som stadig er på tegnebrættet). Lidt forsinket, men ikke dårligere af den grund. Den sidste fortælling bliver lidt af et sammensurium fra to dage, hvor vi legede turister på allerbedste vis. Vi besøgte så mange af de kendte seværdigheder, vi kunne komme rundt om, og aflagde flere museer et besøg. Det helt fantastiske ved London er, at mange af de store museer er gratis. Vi besøgte først Naturhistorisk museum (som der desværre ikke er billeder fra her), og selve bygningen er i sig selv et besøg værd – som det ofte er med de gamle museer. I virkeligheden var der virkelig mange museer, vi gerne ville besøge, men så skulle vi lige have haft to mere dage, mindst. Jeg ville gerne have besøgt Victoria and Albert Museum, som er verdens største museum for kunst og design. I stedet blev det til British Museum, som også er en stor oplevelse. Vi kom dog slet ikke forbi det hele, men mumierne og sarkofagerne var en af de ting, vi i hvert fald skulle se.

Den sidste dag havde vi lige en halv dag tilbage i London, så vi tog målrettet til Westminster for at se den store kirke og parlementet. Jeg må indrømme, at jeg virkelig synes, at bygningerne er imponerende. Jeg kunne glo længe på alle detaljerne. Vi opgav dog at gå ind i kirken, da entréen var så dyr. På det punkt kan vi godt mærke, at vi er nogle ret principfaste jyder. Men næste gang turen går til London kunne vi dog godt overveje at kigge ind alligevel, for det er bare ret fascinerende at besøge et sted med så meget historie. Jeg håber, at I har fået en smule ud af mine små dagbogshistorier fra London. Jeg synes i hvert fald som altid, at det er meget givende at reflektere over ens oplevelser. I kan finde de andre indlæg om London her og her.

IMG_0344 photo IMG_0348.jpg photo IMG_0340.jpg photo IMG_0365.jpg photo IMG_0542.jpg photo IMG_0522.jpg photo IMG_0525.jpg photo IMG_0512.jpg

Photobucket

4 kommentarer

 • Laura Holm

  Hey!
  Det her er lidt udenfor indlæggets emne, men ville bare lige takke dig for din fantastiske “Teko-kategori” herinde. Jeg har lige læst ALLE indlæg igennem, og det her givet mig et meget bedre og dybere indtryk i, hvad Teko indebærer. Altid dejligt at se det fra et mere personligt perspektiv!
  Og så lige til et helt lavpraktisk spørgsmål omkring skolearbejdet der: Hvor nødvendigt er det, at det netop er en macbook man har?
  Har hørt at man skal bruge nogle bestemte programmer, som kun findes til Mac. Kan det passe?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tusind tak, Laura! Det er dejligt at høre, at de stadig bliver læst. 😀
   I forhold til mac, så har jeg godt nok aldrig hørt, at man skal bruge programmer, som kun findes til mac. Hvor har du hørt det fra? Da jeg startede, var det faktisk en ulempe at have en mac, da skolens programmer ikke rigtig kunne arbejde med mac (det er dog blevet løst nu). Jeg elsker min mac, men det er absolut intet krav, at du har en mac. Det kommer også helt an på hvilket speciale du vælger. Vælger du fx visual fashion communication, så arbejder du meget i adobe programmer og skal derfor have en computer, der er god til det. For vores speciale retail design har vi brugt et renderingsprogram, som fylder rigtig meget på computeren, så det sætter også krav til, at din computer har kræfter til det. Men jeg har bestemt aldrig hørt om, at man skal bruge programmer, som kun findes til mac. Så jeg vil nok vælge en computer alt efter hvilket speciale, du vil læse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Er der en Mumi butik i London?!! :O er næsten lige selv kommet hjem fra en skøn tur til London. Hvorfor vidste jeg ikke det?! Nå, så må jeg jo bare en tur dertil igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg kender det alt for godt, det med dyre entrepriser. Der kommer jyderne også op i os 😛 Så vil vi altså hellere bruge pengene på mad. Det giver i øvrigt rigtig god mening, det med at reflektere over ens rejseoplevelser efterfølgende også. På den måde var de (i hvert fald for mig) lidt længere, og der kommer måske også nogle lidt andre perspektiver på f.eks. et lands historie, end jeg umiddelbart kunne have fået indtryk af i første omgang.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my ASOS wish list