Leather jackets on point

London-guide: places to eat

 photo LONDON_IMG_0256.jpg photo LONDON_IMG_1111.jpg

Honest Burgers | Byens bedste 

Kan vi lige bruge et øjeblik på at hylde over de her fritter? Det her sted står tilbage i hukommelsen som de bedste burgere og frittere jeg nogensinde har fået – og manden var helt enig! Faktisk var vi så ovenud begejstrede for stedet, at vi besøgte det to gange. Betjeningen var meget venlig og imødekommende, og det var generelt bare et virkelig lækkert burgersted med cool og afslappet indretning. Menuen er såre simpel og en burger med fritter til koster fra 9-10,5 pund, hvilket er en meget rimelig pris (når man besøger London skal man selvfølgelig huske på, at drikkepenge ofte ikke er inkluderet). Første gang vi besøgte stedet, fik jeg deres lækre honest burger med oksekød, syltede løg, bacon og cheddar og anden gang prøvede jeg deres kyllingeburger, som både var saftig og velsmagende. Vi havde virkelig ikke én finger at sætte på stedet, og der er dage, hvor vi næsten har lyst til at flyve til London bare for at spise på Honest igen. Stedet ligger flere forskellige steder i London, se alle lokationer på deres hjemmeside her. Vi var begge gange på restauranten ved LiverPool St.

 photo IMG_0093.jpg photo IMG_0118.jpg photo LONDON_IMG_0119.jpg

Frizzante Café, Hackney City Farm, 1a Goldsmiths Row, London E2 8QA

Det var næsten held i uheld, at vi fandt det her sted, da vi egentlig var gået forkert efter det sted, vi egentlig ville besøge. Heldigvis! For det her sted var virkelig lykken, både mentalt og i maven. Caféen Frizzante ligger inde ved Hackney City Farm, som er en lille bybondegård, der giver byboerne, både børn og voksne, mulighed for at lære om landbruget, hvad angår både dyr og planter. Den lille bondegård har både flere forskellige slags dyr og små haver, hvor de dyrker grøntsager, der blandt andet bliver brugt i caféen. Bondegårdens haver er dog ikke store nok til at brødfede hele caféen, men i caféen har de den præmis, at de kun bruger råvarer indenfor sæson og fra lokale leverandører. Alt er hjemmelavet, og man kan virkelig mærke, at der bliver kræset for både smagen og viden om vores omgivelser og hvor maden kommer fra. Vi havde et helt fantastisk morgenmåltid på stedet, men de serverer også frokost og torsdag aften kan man komme forbi for supper nights.

 photo LONDON_IMG_2001.jpg photo LONDON_IMG_0463.jpg

Dishoom | Bombay Café

Jeg fik anbefalet Dishoom af søde Roxanne, og det er jeg virkelig glad for. Af en eller anden årsag forbinder jeg især London med indisk mad, så det ville jeg ikke gå glip af. Dishoom er indisk mad, som jeg aldrig har fået det før, og i de flotteste omgivelser. Vi var lettere forvirret, da vi fik stukket menuen i hånden, men heldigvis var tjenerne meget venlige og hjælpsomme. Her vælger man nemlig flere forskellige retter og så deler man maden ved bordet. Fantastisk! Han anbefalede deres kendte dahl (som smagte gudeskønt), og så tog vi en kødret (grillet lam), små sideretter og naanbrød. Efter lidt tid gik det op for os, at vi nok manglede lidt ris også, og det kom lynhurtigt efter at vi havde bedt om det. Vi besøgte stedet sent om eftermiddagen og blev helt tilpas mætte af det, vi valgte. Hvis man kommer senere på dagen og har opbygget en lidt større appetit end os, ville man nok vælge 1-2 flere retter. Tjenerne på stedet skal virkelig roses, og hvis man mangler noget eller har spørgsmål, så er de der med det samme. Dishoom var det dyreste sted, af de steder vi spiste. Omtrent 450 kr. kom vi af med for vores samlede måltid og drikkevarer, som vi syntes var helt fair for den oplevelse, vi fik. Dishoom har 4 forskellige restauranter i London, som alle er sindssygt smukke (og populære). Vi spiste på den ved Covent Garden i Soho.

 photo LONDON_IMG_1002.jpg

Bulldog Edition at Ace Hotel | Coffee bar and hotel 

Til sidst vil jeg anbefale et sted, hvor man kan få mættet sin kræsne kaffetrang. Jeg skrev stedet bag øret et par uger inden vi tog afsted, da La Cabra havde omtalt stedet. Så måtte jeg selvfølgelig besøge det! Ace Hotel er som navnet antyder mest af alt et hotel, men de har altså også en tilstødende kaffebar lige ud til hovedgaden i Shoreditch. Hele stedet er virkelig lækkert indrettet, og hvis ikke det var fordi, at det sikkert kostede 10 gange så meget som det AirBnb-sted vi fandt, så havde vi gerne boet der. Kaffebaren er for folk, der er seriøse omkring deres kaffe og som ikke rynker på næsen af, at deres slow brewed filterkaffe er dyrere end en cappuccino. Men sætter man en ære i at drikke god kaffe (som mig), så vil man elske Bulldog Edition.

Photobucket

2 kommentarer

  • Nanna

    Skal helt sikkert besøge nogle af de her steder når jeg skal til London i juni.
    Så tak! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Honest Burgers er så gode, næste gang skal i prøve patty and bun som virkelig også er gode!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather jackets on point