Outfit: denim on denim

Ny billedvæg med posters fra Desenio

 photo IMG_1655.jpg photo IMG_1682_3.jpg
Our new posters from Desenio: 1. Ananas plakat. 2. Banan plakat. 3. Grapefrugt plakat. 4. Bananblad plakat. 5. Plante plakat

SPONSORERET AF DESENIO PLAKATER OG POSTERS

Man skulle måske tro, at vi havde nået grænsen for, hvor mange plakater vi kunne have i vores lille lejlighed, men er der vægplads, så er der også plads til flere plakater! Jeg elsker sjove, humoristiske og finurlige billeder, og Desenio har et virkelig godt og stort udvalg af den slags plakater. Ligesom de også har et flot udvalg af naturplakater og plakater med kort og byer. Men nu blev det lige de farverige, jeg faldt over. De skiller sig også meget ud forhold til dem, vi har i forvejen. Det skulle være plakater, der passede til vores grønne væg, og så var det oplagt med lyserøde og grønne farver. Jeg elsker seriøst bananbilledet, det er så fedt!

 photo IMG_1675.jpg photo IMG_1779_2.jpg

Udover vores lille nye billedvæg i stuen, så fandt jeg også to fine plakater til køkkenet. Jeg er ret vild med sådan nogle infoplakater, hvis man kan kalde dem det, og vin og kaffe virkede som det helt oplagte valg. Især da jeg netop sidder og drikker min morgenkaffe på den stol. Desenio har et fint udvalg af andre køkkenplakater, som kan gøre madstationen lidt mere hyggelig og personlig. Alle rammer har vi også fundet hos Desenio, der har mange forskellige typer af rammer.

1. Wine guide plakat. 2. Coffee guide plakat

 photo IMG_1677.jpg photo IMG_1794_2.jpg

Photobucket

3 kommentarer

 • Jeg har kigget flere gange på dem med guides og tænker de kunne være så fine til køkkenet. Dog har vi ikke så meget vægplads i køkkenet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er så vild med den sammensætning af plakater, at jeg overvejer at kopiere det totalt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er VILD med de plakater altså! Hvor ser det bare godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: denim on denim