Outfit: new pants

Retroguld loppemarked på Godsbanen

 photo IMG_1116.jpg photo IMG_1067.jpg photo IMG_1087.jpg

I går aftes var jeg forbi Godsbanen, hvor mig og en håndfuld andre bloggere havde fået lov til at gå på rov blandt de mange standere til denne weekends Retroguld loppemarked. Vi fik lov til at gå rundt og kigge på de mange fine ting imens standerne var i gang med at sætte op. Markedet består af mange forskellige standere, der alle er virkelig gode til at spotte de gode retroting. Det unikke ved Retroguld loppemarkedet må være, at alle standere kræser virkelig meget for stylingen og alle ting er nøje udvalgte. Man skal altså kigge virkelig langt efter skrammel, hvor det ellers kan være svært at finde guldet for skrammel på almindelige loppemarkeder. Til gengæld ligger priserne generelt i den højere ende, men det synes jeg egentlig er okay for den slags markeder, som også bare er et virkelig godt sted at få ny inspiration. Jeg holdte mig i skindet og købte kun én ting, nemlig den bagerste lave vase i kan se på billedet herunder. Den kostede 225 kr, men den var altså også virkelig flot! Drømmen havde været at få en lyserøde lampe med hjem , men er ikke sikker på, at jeg kunne overtale manden på det punkt, haha! Retroguld loppemarked har åbent denne weekend på Godsbanen kl. 10-16.

 photo IMG_1078.jpg photo IMG_1124.jpg photo IMG_1142.jpg photo IMG_1106.jpg photo IMG_1168.jpg photo IMG_1111.jpg photo IMG_1121.jpg

Photobucket

1 kommentar

  • Hold nu fast – der er mange pæne ting! Ih, hvor jeg ærgrer mig over, jeg ikke kunne komme afsted til det denne weekend! Jeg har allerede spottet et par ting eller tre, jeg godt kunne tænke mig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: new pants