I sidste uge #83

Test af superfoods der kan slanke

 photo IMG_1231.jpg photo IMG_1256.jpg

SPONSORERET INDLÆG.

Jeg har ærlig talt levet lidt for godt det sidste halve år. Det har især sat sig på mave og arme, og nu hvor sommeren nærmer sig, så er det ikke længere noget, der kan skjules under en masse tøj. Det er meget oppe for tiden, at vi ikke skal slanke os for andres skyld, men det er nu bestemt også mest for min egen skyld, at jeg har lyst til at smide et par kilo. Jeg vil jo egentlig bare gerne tilbage til, hvor jeg var før, så bukserne ikke længere strammer og så jeg er glad, når jeg ser mig selv i spejlet.

Derfor kom det meget passende, at jeg har fået lov til at teste nogle anderledes slankeprodukter. Mit valg faldt på naturproduktet Garcinia Cambogia kosttilskud. Lad mig sige det med det samme, at jeg er ret skeptisk overfor slankepiller, men det påstår Garcinia Cambogia netop heller ikke at være. Garcinia er en plante, der vokser i troperne, og det er altså ekstrakt fra denne plante, som pillerne indeholder. Intet andet, 100% naturligt. Garcinia indeholder blandt andet HCA (hydroxycitronsyre) som er med til at mindske det enzym der er med til at omdanne kulhydrater til fedt. Derudover siges det, at Gardinia kan nedsætte appetitten og øge fedtforbrændingen. Pillerne er dog ingen mirakelkur i sig selv, og som det er med alle kosttilskud, skal man selvfølgelig tage det som et supplement til en sund kost og regelmæssig motion for et godt resultat. Det anbefales, at man tager 1 kapsel 1-3 gange om dagen i forbindelse med et måltid, gerne inden man begynder måltidet. Efter to uger skulle man gerne allerede kunne mærke en forskel. Jeg har kun taget pillerne i 1 uge (1 om morgenen og 1 om aftenen), så jeg synes endnu, at det er for tidligt at konkludere hverken det ene eller det andet. Jeg har dog tænkt mig at fortsætte med pillerne, samtidig med at jeg tænker ekstra meget over, hvad jeg spiser og gør en større indsats for at komme afsted til træning. Det burde i sig selv jo hjælpe på de ekstra kilo, men hvis Gardinia Cambogia kan hjælpe med at booste min sundhed yderligere, så vil det bestemt ikke være tosset. Hvis jeg fortsætter med at tage 2 piller om dagen, vil jeg have til to måneder, hvilket burde være en realistisk tidshorisont. Jeg tror ikke på, at der kommer til at ske et mirakel, men jeg er bestemt spændt på, om jeg kan mærke og se forskel.

 photo IMG_1242.jpg

To andre produkter, jeg har modtaget er Örtte Skinny Tea og naturlig detox te. Begge poser indeholder teposer til 28 dage og består kun af naturlige ingredienser. Jeg har foreløbig taget hul på detox teen, som er rig på antioxidanter og hjælper med at udrense kroppen, sind og hud. Smagen fejler bestemt ikke noget, og det er meget betryggende, at man faktisk kan se indholdet i teposen. Her er det igen også for tidligt at sige noget om effekten, men under alle omstændigheder er jeg faktisk begyndt at nyde en kop grøn te om morgenen i stedet for min sædvanlige kaffe.

 photo IMG_1204.jpg

Photobucket

3 kommentarer

 • Laura

  Ih, jeg må indrømme at jeg blev en anelse skuffet da jeg så den her post komme fra dig… Jeg synes måske det lidt for “billigt til salg” og sådan opfatter jeg det slet slet ikke… Jeg er læser en kandidat i ernæring og når jeg snart er færdig drømmer jeg om at være med til at fjerne alt bullshit inden for slanke/sundhedsverdenen. Og de her produkter er i mine øjne og set fra et videnskabeligt udgangspunkt ikke andet end netop det (altså bullshit). Det er ikke ment som en kritik af dig – for det er en jungle, men jeg synes ærligt talt at det er synd at du er med til at promovere sådan noget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Hej Laura. Tak for din kommentar. Jeg er glad for, at du skriver, så jeg kan forklare lidt om, hvorfor jeg har valgt at takke ja til denne kampagne. Jeg er grundlæggende helt enig med dig i forhold til “slankeprodukter” og jeg har ikke den store tiltro til den slags produkter. Og hvorfor har jeg så valgt at skrive om dem..? Da jeg blev tilbudt kampagnen var første brief, at jeg selv måtte vælge hvilke produkter, jeg ville skrive om. Hjemmesiden sælger også produkter som fx matcha-the, hvilket jeg har haft stor lyst til at smage. Da det endelige brief kom, blev det så i stedet disse produkter, som jeg måtte teste og skrive om. Og for at sige det som det er, så var jeg da egentlig ret nysgerrig efter at teste om den slags produkter virker. Jeg har jo ingen videnskabelig baggrund indenfor det felt, så jeg har bare en masse fordomme men ingen konkret viden. Desværre kom jeg ikke i gang med at teste produkterne i tide i forhold til hvor lang tid det tager at teste produktet, og jeg kunne ikke rykke datoen for udgivelse (som virksomheden bestemmer). Derfor kunne jeg altså heller ikke skrive noget resultat af min test i forhold om det virker eller ej. Det var jeg ret ærgerlig over, for jeg har sådan set ikke lyst til at skabe falske forhåbninger her på min blog. Nu har jeg så testet produktet i over en måned, og kan i hvert fald slå fast, at produktet ikke i sig selv er slankende eller noget mirakelprodukt. Produktet har nedsat min appetit, hvilket selvfølgelig kan medvirke til at man taber sig, men som du sikkert er enig i, kræver det en vedvarende livsstilsændring at tabe sig/holde en vægt og ikke en måned, hvor man spiser mindre end man plejer. Jeg har ikke følt nogle bivirkninger af produktet og har tænkt mig at spise resten, til jeg ikke har flere tilbage, men efter det har jeg ikke noget ønske om at skulle have flere af de piller.

   Line Sofie har i øvrigt skrevet om de samme produkter i et indlæg, og jeg synes faktisk, at hun takler opgaven ret fint:
   http://miconfesion.dk/2016/05/jeg-har-testet-slankete-og-slankepiller-virker-det/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih den detox the lyder spændende, men gulp prisen er også hamper tænker jeg. Øv. Nå men glæder mig til at høre dine tanker om den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #83