Serieanbefaling: Master of None

10 kjoler til sommerbrylluppet

Omg! Var jeg den eneste, der sad og trykkede refresh hver femte minut i går? Til dem, der ikke har en ligeså sygelig afhængighed som mig, kan jeg fortælle, at ASOS var nede fredag aften og hele dagen i går også. Det er altså virkelig mange timer! Måske vi allerede begynder at se konsekvensen af brexit, haha! Om jeg i øvrigt forstår det nej, altså. Men det er en helt anden snak. Heldigvis havde jeg nået at forberede det her indlæg inden, men det gav jo ligesom ikke så meget mening at udgive det, når siden ikke virkede, så nu kommer det endelig!

Vi skal nemlig snakke om sæsonen, der er over os. Bryllupssæsonen! En sæson der først rigtig gik op for mig fandtes, da jeg startede i Magasin. Hvis I er i vildrede over, hvad I skal have på til bryllup, så er I absolut ikke den eneste. Nærmest dagligt spørger folk til råds om kjoler eller sæt, de kan have på til bryllup, og det er faktisk rigtig svært at gøre alle tilfredse. Selvfølgelig er der hele smagssagen, men det kan også være en udfordring at finde en kjole der er festlig nok og ikke sort eller hvid. Heldigvis er der virkelig mange af den slags på ASOS, og jeg har fundet mine 10 favoritter! Jeg er faktisk lidt ked af, at jeg ikke skal deltage i noget bryllup i år, for jeg har sådan lyst til at gå ud og købe en fantastisk flot kjole.

SPONSORERET AF ASOS

asos_bryllup

1. ASOS ruffle strap dress, 520 kr. | 2. Boohoo maxi dress, 326 kr. | 3. True Violet pleated dress, 706 kr. 4. | ASOS pastel dress, 630 kr. | 5. ASOS bardot dress, 598 kr.

Vi lægger ud i den nemme ende, hvis man kan kalde det det. En pastelfarvet kjole er et godt udgangspunkt, hvis man ønsker en sommerlig kjole med farve, men ikke er til noget, der skiller sig voldsomt ud. Jeg synes ærlig talt at mørkeblå er for kedeligt til et sommerbryllup. Så hellere kaste mig ud i farver som disse, der komplementerer en solbrun hud. Om kjolen skal være gulvlang eller til knæet kommer helt an på setting af brylluppet og er nok meget individuelt.

asos_bryllup2

6. ASOS Petite midi dress, 815 kr. | 7. ASOS botanical dress, 739 kr. | 8. ASOS floral ruffle dress, 739 kr. 9. | Y.A.S. kimono dress 1.032 kr. | 10. ASOS maxi dress, 815 kr.

Vi kan virkelig ikke komme undenom blomster denne sommer, og jeg elsker det! Faktisk er min yndlingskjole af dem alle nr. 7, selvom jeg desværre tvivler på, at jeg har kroppen og stængerne til at bære den. Men gid jeg havde! Blomsterprintet er en god mulighed for at skille sig ud med sin kjole, og man vil helt sikkert bidrage til lidt solskin på dagen, hvis vejret svigter.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serieanbefaling: Master of None