Outfit: lyserød ruskindsjakke

Endagstur til Roskilde Festival

Som nævnt i går, så tager jeg altså lige på endagstur til Roskilde Festival! Faktisk burde jeg være der lige om lidt. Da jeg søgte ferie for snart et halvt år siden, var planen, at jeg skulle på Roskilde hele ugen. Men vores ferie til Italien blev måske lidt dyrere end først regnet med, og da det færdige festivalprogram blev offentligtgjort, så syntes jeg ikke, at det var helt godt nok til at jeg ville leve af havregrød i flere måneder for at få råd. Derfor blev det i stedet til en lidt spontan torsdagsbillet (da fredag og lørdag allerede var udsolgt). Men jeg kan nu også meget godt lide programmet for torsdag. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at se Grimes og Macklemore, der nok skal blive en fest. Fredag morgen tager jeg toget hjem igen, og så regner jeg med, at jeg skal sove hele fredagen væk. For når man kun skal afsted én dag, så skal der sørme også være fest!

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: lyserød ruskindsjakke