I sidste uge #89

Outfit: lyserød ruskindsjakke

IMG_3028 IMG_3214

Kan vi ikke lige lade som om, at det er 25 grader og solskin? Jeg synes godt nok ikke, at min ferie har fået det bedste vejr med sig. Grunden til at jeg havde fået fri i denne uge var egentlig, at jeg havde regnet med, at jeg skulle på Roskilde. Af lidt forskellige årsager måtte jeg sløjfe den fulde festivalbillet, og i stedet har jeg købt en torsdagsbillet (mest fordi fredag og lørdag var udsolgt). Én dag på Roskilde er dog stadig bedre end ingen dag på Roskilde, og jeg glæder mig rigtig meget til i morgen, hvor jeg for 7. år står på Dyrskuepladsen.

Hvad siger I til min nye ruskindsjakke? Den er lidt stiv i det, men jeg tænker at den bliver blødere ved brug. Jeg er også hoppet i en ny denimnederdel, som jeg har haft blandet succes med at købe hos ASOS. Jeg er næsten altid str. 8, men jeg har både modtaget nederdele, der var så små, at jeg ikke engang kunne lukke dem, og denne som passer men stadig er til den lille side. Jeg håber i hvert fald, at den giver sig, hvis jeg skal kunne holde ud at spise en masse sommer-is i den! Men bortset fra det er jeg vild med blomsterne, som gør den lidt sjovere end en normal denimnederdel. I kan finde nederdelen her og toppen (som kun koster 108 kr!) her.

SPONSORERET AF ASOS

IMG_3043ASOS suede jacket here, Boohoo top here, ASOS denim skirt here and Tiger of Sweden sandals (affiliate links). 

IMG_3134IMG_3119

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #89