Movies I've watched lately #49

I sidste uge #93

ugens_93-1

…Kunne I lære mig bedre at kende hos Amy. Se interviewet her, hvis I ikke allerede har set det.
…Udnyttede jeg min fridag onsdag, hvor det endelig var blevet sommer i Danmark.
…Jeg havde blandt andet fundet en bog med en masse flotte billeder og beskrivelser af landsbyer i Toscana. Perfekt ferieopvarmning!
…Gik vi ud for at købe is hos Social Foodies, hvilket endte med et kapløb med tiden om at nå at spise isen inden den var smeltet ud over min kjole. Virkelig træls, for vaniljeisen og lakridsisen var SÅ god.
…Men jeg skal nok tage revanche i de næste to uger i Italien. Is hver dag. …Havde jeg én af de uger hvor halvdelen af gangene, at jeg er på vej ud og døren på job, opdager jeg, at jeg har en plet på tøjet. Seriøst! Enten burde jeg virkelig få smidt noget af mit tøj ud, eller også vasker jeg simpelthen for lidt.. 
ugens_93-2

…Matchede jeg denim med denim, da jeg endelig havde fundet et par virkelig gode vintage Levi’s jeans.
…Afsluttede jeg sidste arbejdsdag inden min ferie med at mine forældre kom på besøg til god mad og vino.
…Vi havde købt ind til svinekæber med polenta og det var drøngodt.

ugens_93-3

…Brugte vi søndag på at få de sidste ting på plads inden ferien.
…Min to-do liste er på sådan ca. 20 punkter, men heldigvis er min selvdisciplin ret god, når der er ferie i vente. Man bliver jo ikke kaldt rejseleder af kæresten for ingenting.
…Vi fik blandt andet taget billeder til kommende indlæg og jeg mødte en kat! Jeg var måske nok mere begejstret for at se den, end den var for at se mig.
…Spiste jeg alt muligt mærkeligt for at tømme vores køleskab. Som yoghurt med havregryn til aftensmad og franskbrød med flødeost og kyllingepålæg (det var faktisk ret godt).

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Movies I've watched lately #49