Flere off-shoulder favoritter

Movies I’ve watched lately #49

 photo film_me before you.jpg photo film_hail caesar.jpg photo film_zootropolis.jpg photo film_superbad.jpg photo film_300.jpg

Me Before You (Da den skæve Lou Clark står overfor at skulle finde et nyt job, bliver det starten på et hjerteskærende bekendtskab med den livstrætte Will, der er blevet invalid efter en motorcykelulykke). Hail, Caesar! (I Hollywoods 50’ere står Eddie Mannix pludselig overfor et meget udsædvenligt problem, da stjernen til studiets nye filmsatsning er blevet kidnappet – ikke det bedste man har set fra Coen-brødrene, men dog stadig underholdende). Zootropolis (I en verden af dyr, der lever det civiliserede liv, kæmper kaninen Judy for at blive anerkendt som politibetjent, hvilket hun får uventet hjælp til af hustleren ræven Nick). Superbad (manuskrift, punchlines og skuespillet af de akavede og nørdede high school elever går op i en højere enhed i måske en af de bedste komedier i nyere tid). 300 (Kongen af Sparta og hans blot 300 mænds mindeværdige kamp mod den store persiske hær – historien er gribende men filmen bør ligeså meget ses for det usædvanlige stilistiske greb).

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere off-shoulder favoritter