4 ASOS favoritter på budget

Outfit: styles fra up-coming designere

 photo IMG_4151.jpg photo IMG_4260.jpg photo IMG_4150_2.jpg

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med News Design. 

Jeg har indgået et samarbejde med News Design, som er en mindre iværksættervirksomhed med målet at promovere ny dansk design, primært tøjdesignere. Et projekt som jeg med glæde vil støtte, og jeg håber, at I deler samme begejstring. News Design fungerer både som branding for de forskellige designere, og så er det en shop, hvor man kan købe styles fra designerne.

Jeg nåede at modtage den fineste pakke inden vi tog afsted på ferie, og her ser I tre af de ting, jeg faldt for inde på shoppen. Skjorten med den fine flæse er i 100% silke og af designeren RWD cph, som laver minimalistiske styles i eksklusive materialer. De strikkede bukser er fra MENG Studio, som fokuserer på hverdagsstyles i god kvalitet. Den sidste ting, jeg har på, er hårbåndet i sort ruskind fra The LouP. Det er jo så fint, og så er det et hårbånd, der rent faktisk bliver hvor det skal pga. materialet.

Lige nu har News Design endda udsalg på mange af varerne som fx de grå strikbukser, der er sat ned til kun 112 kr! Jeg har fået lov til at dele en helt unik rabatkode med jer, som giver 10% på alle køb (også udsalg). I skal blot indtaste pagik10. Koden gælder til og med fredag d. 5/8. Hvad siger I til de forskellige ting?

RWD cph silk shirt here, MENG Studio pants here, The LouP headband here and Tiger of Sweden sandals. 

 photo IMG_4163.jpg photo IMG_4375.jpg

Photobucket
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ASOS favoritter på budget