I sidste uge #90

Seneste skønhedsfavoritter

IMG_3424

Jeg har glædet mig til at fortælle om nogle nye favoritprodukter på skønhedsfronten! Man kommer i besiddelse af så mange forskellige skønhedsprodukter i løbet af sådan et bloggerliv. Nogle får man aldrig testet, andre får man måske prøvet en enkelt gang eller to, og så er der dem, som går hen og bliver en så fast del af skønhedsrutinen, at man køber nye, når man løber tør. Selvom jeg altså har modtaget 2 af de her produkter i gave i goodiebags, så kommer anbefalingerne lige fra hjertet, og jeg kunne ligeså godt selv have smidt penge efter dem.

NUORI – vital foaming cleanser. Nuori er et nyt dansk skønhedsmærke, der producerer skønhedsprodukter med den filosofi at de skal være naturlige og frem for alt friske. Det betyder, at de producerer produkterne i små portioner, men ofte, så produkterne der står på hylden i butikkerne altid er friske. På alle produkter står en start-by-using-date, så man sikrer at produkterne bliver brugt imens de er mest effektive. Jeg synes virkelig, at det er en forfriskende (høhø) filosofi, og man kan oprigtig talt dufte og mærke det på produkterne. Jeg plejer normalt at bruge en renseskum til ansigtet, og den her er en af de lækreste, jeg endnu har prøvet. Den dufter friskt og renser skånsomt. Her i Aarhus kan man få Nuori i Naturskøn butikken.

Philip B – thermal protection spray. Den her fætter har jeg selv været ude og købe mig. Jeg manglede et varmebeskyttende produkt, og gik rundt i lad tid og lurede på alverdens produkter på hylderne hos Beautycos butikken på Nørregade. Til sidst fik jeg hjælp fra en af medarbejdere, der anbefalede mig denne fra Philip B, og det er jeg dælme glad for! Jeg efterspurgte et effektivt men let produkt, og det er netop, hvad jeg får her. Sprayen både plejer håret og beskytter mod UV-stråler og varmeredskaber uden at tynge håret. Jeg vil faktisk sige, at jeg kunne mærke forskel allerede første gang, at jeg brugte den. Og så dufter den virkelig skønt! Hvis man bruger glattejern hver dag, så kan man nok finde produkter, der er mere beskyttende, men som en allround beskytter til håret er den virkelig god. I hvert fald en af de bedste, jeg har prøvet. Man kan få den for kun 109 kr. i den lille størrelse lige her eller den store, som jeg har købt til 178 kr. lige her (affiliate links).

Maybelline – vivid matte liquid. Den her var jeg umiddelbart lidt skeptisk overfor. Var det bare en lipgloss eller en flydende læbestift? Jeg har aldrig været til lipgloss (altså bortset fra i 7. klasse), og foretrækker en god læbestift. Men den her overraskede virkelig! Konsistensen er henad en lipgloss, men dækkeevnen er mere som en læbestift. Den holder dog ikke ligeså længe som en læbestift, så den kræver et par refresh i løbet af dagen. Den er virkelig nem at fordele, og man kan tage mere eller mindre på afhængig af hvor meget farve man lyster. Jeg vil ikke ligefrem kalde den mat, men den er heller ikke glossy, som man kender det fra en lipgloss. Farven 05 nude thrill er tilmed den flotteste “læbelignende” farve, jeg er stødt på længe, hvilket gør den perfekt til hverdagsbrug. Jeg fik den til et Maybelline event, og jeg tror desværre ikke, at den er kommet i handlen i Danmark endnu, men den skulle gerne komme inden længe.

IMG_3466

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #90