Tøjkrise alert: what to wear tonight?

Aarhus-tip: Mad & marked på Kulbroen

 photo IMG_5828.jpg photo IMG_5813.jpg photo IMG_5811.jpg

Hvis der er en tendens i Aarhus, som jeg er ret glad for, så er det det stigende antal af madevents og madboder, der skyder frem i byen. Et af dem er Kødbyens Mad & Marked på Kulbroen ved havnen. Jeg har tidligere besøgt markedet i starten af sommeren, og i fredags hev jeg kæresten med igen for at få noget lækkert at spise og nyde solen på en virkelig dejlig sommeraften.

Jeg havde fået et par madbilletter af markedet, som vi hurtigt brugte på stenovsbagte calzones med gris og ost. Brødet smagte vildt godt, men de kunne godt have været lidt større. Min kæreste fik derefter en bakke sprøde pomfritter fra Fish & Chips standen, og jeg zigzaggede rundt imellem boderne for at finde ud af, hvad jeg skulle have. Med det dejlige solskinsvejr, blev jeg selvfølgelig nødt til at have en spritz. Italieneren i boden spurgte, om jeg havde fået en spritz før. Ooooork ja. Det viste sig, at han kom kun en halv time fra Bassano, og kendte alt til byen. Hvor er verden dog lille! Som en følgesvend til min spritz købte jeg en pandekage med nutella og banan, og så sad vi ellers og nød det gode vejr på bænkene, og jeg drømte mig væk til endnu mere sol og sommer. Da vi gik, var de ved at gøre klar til grisefest med helstegt pattegris, hvor man kunne få gris og sangria for 100 kr. Men på det tidspunkt var vi dog blevet ret godt mætte.

Kødbyens Mad & Marked er der ikke hver weekend, men følg med på deres facebookside for at blive opdateret på hvornår det er næste gang.

 photo IMG_5803.jpg photo IMG_5809.jpg photo IMG_5834.jpg photo IMG_5826_2.jpg

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøjkrise alert: what to wear tonight?