Tilbage fra ferie med et ferieoutfit

Jeg sælger ud af min garderobe på Godsbanen denne søndag

 photo IMG_5586.jpg

I morgen kan I komme ned på Godsbanen og købe alt mit tøj! Eller, i hvert fald en god del af det.. Tradono afholder secondhand market i morgen søndag d. 7. august og mig og flere andre århusianske bloggere er der for at sælge ud af vores garderobe – plus en masse andre private stadeholdere. Det hele foregår på Godsbanen fra kl. 11-17 og entré koster blot 25 kr. Jeg har absolut lavkasse på kontoen efter vores ferie, så jeg har tænkt mig at tage virkelig meget med og give nogle fantastiske priser! Jeg håber at se en masse af jer, og jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig hyggeligt. I kan læse mere om eventet her.

Photobucket

1 kommentar

  • Cecilie

    Fedt! Håber også nogle købere får tid til at kigge forbi Ingerslevs Boulevard, hvor der også er marked, når de har købt alt dit, selvfølgelig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage fra ferie med et ferieoutfit