Vores AirBnb hjem i Milano

Verdens nemmeste iskaffe

 photo IMG_5740.jpg photo IMG_5736.jpg

Her kommer opskriften på verdens nemmeste iskaffe, som man passende kan mæske sig i i næste uge, nu hvor de lover et sommer-comeback. Jeg har i hvert fald nydt sådan et glas hele sommeren hver eneste gang, jeg har været hjemme om eftermiddagen. Det fungerer nemlig også ret godt som mellemmåltid for mig, hvis jeg er lidt snacksulten.

Når man ikke har en fancy espressomaskine eller fx en Nespressomaskine, så må der andre (og heldigvis nemmere) metoder til at få espressosmagen, som en god iskaffe kræver. Instant espresso er svaret, og en fordel er faktisk, at man kan blande kaffen op med koldt vand. Til en iskaffe bruger jeg et glas med en håndfuld isterninger, 2,5-3 dl mælk og 1,5 dl koldt vand blandet op med 3 tsk instant espresso. Stik et sugerør i og nyd! Nemmere bliver det vist ikke, hva? Hvis man ikke er fedtforskrækket, vil jeg i øvrigt anbefale sødmælk. Mums, det topper altså iskaffen med sødme og fedme!

 photo IMG_5751.jpg

Photobucket

2 kommentarer

 • Iskaffe har også været min favorit henover sommeren! Jeg fandt dog en opskrift et sted, hvor man tager 1-2 tsk fuld instant kaffe (eller mere afhængig af smag og behag) og omkring 1-2 spsk vand + evt. sukker, og så pisker man det med en gaffel, så det bliver skummet. Og så ellers i med mælk og isterninger. Det er virkelig et hit med iskaffe om sommeren! Det ser ud som om du hælder mælk i først og så kaffe? Det må jeg prøve næste gang, for flot ser det ud 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tak for opskriften, Laura. Jeg mener, at det er sådan, man laver iskaffe i Grækenland? Det er i hvert fald en ret stor ting dernede. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores AirBnb hjem i Milano