Budgetvenligt sæt i velour og med plisseringer

Vores AirBnb hjem i Milano

 photo milano_IMG_4435.jpg photo milano_IMG_4433.jpg photo MILANO_IMG_4443.jpg photo milano_IMG_4440.jpg

Vores AirBnb lejlighed i Milano var virkelig alt det, man håber at få ud af at rejse igennem AirBnb. En helt unik bolig, god placering, en imødekommende og personlig udlejer og en pris, der kan måle sig med de billigste hotelværelser. Vores overnatning i Milano var det sidste jeg bookede af de tre forskellige overnatningssteder på vores ferie. Jeg ledte i flere dage på hotels.com, men enten var det for dyrt, så lidt for snusket ud eller virkede for upersonligt (mange krav for to overnatninger, I know). Jeg havde også ledt lidt rundt på AirBnb, men det var først efter flere forskellige søgninger, at jeg pludselig fandt den her bolig. Jeg forelskede mig straks i murstensvæggene og kunne slet ikke få lejligheden ud af hovedet. Kæresten var heldigvis enig, og selvom vi godt kunne have fundet et billigere sted at bo, så valgte vi at ofre lidt ekstra for at bo i noget helt unikt.

Lejligheden ligger lige ud til Naviglio Grande kanalen (nedenstående billede er taget fra vores franske altan) og har både køkken og bad. Lejligheden er ikke stor, men det er mere end rigeligt til to personer. Udlejeren hedder Morgan, og der stod både kaffekapsler, pasta, tomatsauce og andre basisvarer i køkkenet, som vi frit kunne benytte os af. Virkelig god service! Jeg elsker den personlige kontakt, man har til udlejeren, når man bor igennem AirBnb, og jeg har kun haft positive erfaringer af at bo på den måde. Jeg har brugt AirBnb på tre forskellige ferier nu, men det her var første gang, at vi lejede en lejlighed og ikke blot et værelse hos udlejeren. Det var virkelig rart med et sted, man havde helt for sig selv, og så var det jo bare luksus at kunne lave en kop kaffe oveni. Vi gav 1.470 kr. for to overnatninger, hvilket ikke er det billigste for Milano, men bestemt heller ikke det dyreste. Et hotelværelse (af den billige men også renlige slags) havde kostet 800-1000 kr. for to overnatninger, og så havde vi jo ikke haft køkken og muligheden for at spise morgenmad på værelset. Så i sidste ende føltes det ikke som den store forskel. Hvis I engang skal til Milano, så kan jeg varmt anbefale Morgans lejlighed. Området er livligt og hyggeligt, og så er det i gåafstand til centrum. I kan finde lejligheden lige her.

 photo milano_IMG_4438.jpg photo milano_IMG_4398.jpg

Photobucket

2 kommentarer

  • Marie

    Wow! Den lejlighed ser fantastisk ud!
    Jeg måtte med det samme booke den og nu skal jeg en tur til Milano. 🙂

    Har du gode anbefalinger til hvad vi skal opleve?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budgetvenligt sæt i velour og med plisseringer