I sidste uge #97

Vores Italienske roadtrip | Sirmione

 photo italien_IMG_4743.jpg photo italien_IMG_4740.jpg

Så fortsætter vi lidt forsinket fortællingen om vores italienske roadtrip. Onsdag morgen forlod vi vores hyggelige AirBnb hjem i Milano og traskede igennem byen med vores kufferter efter os for at finde Maggiore kontoret, hvor vi havde reserveret vores lejebil. Efter lidt gps-misforståelser (som skulle vise sig at være af mild karakter i forhold til de situationer, vi sidenhen kom ud for i bil – hold op hvor er køreferie en prøve for parforholdet, haha) lykkedes det os at finde det rigtige kontor, og efter lidt ventetid, kunne vi endelig hente vores bil, som var en rigtig fin Lancia Ypsilon. Vi hoppede ind, tastede Sirmione på gps’en og futtede ligeså stille ud af Milano.

Jeg har aldrig været ved Gardasøen, og da Gardasøen ligger på vejen til Bassano del Grappa, var det en oplagt mulighed for at have et lille stop undervejs. Vi kørte til byen Sirmione, som ligger sydligst ved Gardasøen, og hold op hvor var der bare smukt. Det var en lidt overskyet dag, så udsigten til bjergene var desværre ikke så klar, som den kunne have været. Men det ændrede dog ikke på, at det var en meget smuk oplevelse. Sirmione ligger på en lille halvø langt ude i den store sø, og er derfor omkredset af vand og udsigten til bjerge og det italienske landskab. Man bliver mødt af en gammel borg, hvor den gamle bydel starter, og derfra kan man gå opad gamle, smalle og stejle gader ind i byen og udforske de små butikker, restauranter og gamle bygninger. Byen er stort set lukket for trafik, så man kan nyde byen og omgivelserne i et roligt tempo, hvor det kun er turisterne, der kan stresse én. For byen er meget turistet. Men på trods af det, var vi begge to enige om, at byen var et besøg værd. Hvis vi engang skulle bo ved Gardasøen, ville vi dog vælge et andet sted, med lidt mindre turiststrøm. Hvis man kører til byen kan det desuden anbefales at komme tidligt og holde på de første parkeringspladser, man finder. Vi brugte lang tid på at køre rundt (og være lidt småuenige) fordi vi håbede at finde en parkeringsplads tættere på byen.

 photo italien_IMG_4770.jpg photo italien_IMG_4731.jpg photo italien_IMG_4755.jpg photo italien_IMG_4776.jpg photo italien_IMG_4757.jpg photo italien_IMG_4749.jpg

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sidste uge #97