Fredag på Food Festival | Køer, oste i massevis og Timm Vladimir

Efter den første uge på studiet

 photo IMG_6280_2.jpg photo IMG_6103.jpg photo IMG_6221.jpg

Så er den første uge på studiet allerede gået. Egentlig startede vi torsdag i sidste uge, men vi brugte mest de første to dage på at blive introduceret til skolen, vores semesterplan og IT-systemet. Vi blev dog også inddelt i vores units (klasser) og blev fordelt på de lokaler, som bliver vores tegnesale for de kommende år. Vores første projekt, som varer helt frem til efterårsferien, handler netop om vores tegnesale. Om hvordan vi analyserer og oplever rummene og hvordan vi vil indrette dem. En forholdsvis simpel opgave, men dog alligevel en spændende og lærende start på studiet. Min hjerne har kørt på højtryk hele ugen, og jeg kan godt mærke, at jeg lige skal vænne mig til at arbejde på den måde igen. Jeg har virkelig været smadret! Især tirsdag og onsdag, hvor jeg efter skolen tog direkte på arbejde i Magasin og først havde fri kl. 20. Det lidt særlige ved Arkitektskolen i forhold til de fleste studier på universitetet er nemlig, at vi har mødepligt. Det vil sige at vi forventes at være på vores tegnesal for at arbejde hver dag fra kl. 9-16 (og længere hvis man ellers lyster eller finder det nødvendigt – hvilket er en tid, der nok skal komme). Det er selvfølgelig naturligt nu hvor vi har gruppearbejde, men senere i studiet hvor vi skal arbejde selv, så kommer vi også til at have rigtig meget gavn af at sidde sammen med vores medstuderende og udveksle idéer og erfaringer. Det passer mig i hvert fald rigtig fint, og jeg ser frem til at have en ret fast hverdag på den måde. Hvordan det lige kommer til at harmonere med bloggen, tager jeg lidt henad vejen. Jeg har i hvert fald ikke planer om, at lægge den på hylden!

Men nok om studiet (for nu) og mere om hvad jeg har på. Toppen fra ASOS er ny, og passer jo ret perfekt til den her sensommer, som heldigvis holder lidt på de varme temperaturer. Den koster kun 160 kr. og I finder den lige her.

ASOS WHITE denim jacket, ASOS top here, Levi’s vintage jeans (similar here and here) and Tiger of Sweden sandals (affiliate links). 

 photo IMG_6150.jpg photo IMG_6061.jpg

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag på Food Festival | Køer, oste i massevis og Timm Vladimir