Nyt ur | rabatkode til Daniel Wellington

I sidste uge #100

ugens_100-1

…Har vi ramt ugens indlæg nr. 100!! Sejt, hva? Jeg håber, at I er glad for at følge med. Jeg er i hvert fald glad for at I gør. 🙂
…Drak vi kaffe fra Café Her og Der, som besøger skolen hver tirsdag og torsdag. Intet mindre end genialt (men meget vanedannende).
…Krydsede jeg Nørreport 10 gange om dagen og brugte usandsynligt mange penge i ArchiTegn (vores butik med tegnereskaber osv). Man skal ikke blive overrasket, hvis der kun står notesbøger, blyanter og twin markers på ønskesedlen til jul.
…Med målet om at blive bedre til at tegne, har jeg lavet mig en tegnebog, som jeg skal tegne i (måske) hver dag. Det kan være alt muligt, fra en kaffekop til hustag. Så længe jeg tegner og øver og tegner. Jeg tror, det bliver godt! Jeg har allerede tegnet min kæreste liggende på sofaen med en overdimensioneret stor fod.
…Tudede jeg over det her klip. OMG!
…Har jeg i øvrigt undret mig over, at vores postkort fra Italien aldrig er dukket op. Skide postbud.

ugens_100-2

…Tog jeg cyklen hele vejen ud til Dansk Supermarked (20 km hver vej) for at deltage i VRS event, hvilket var første gang for mit vedkommende.
…Vi blev forkælet med dejlig mad og fik lov til at kigge på den nye efterårskollektion.
…Det er især værd at nævne, at de har lavet en ruskindsjakke, der kommer i butikkerne til kun 599 kr!! No shit! Så vidt jeg husker, skulle den gerne komme i handlen i uge 42 (eller var det 45? – kæft, jeg er en blogger med dårlig hukommelse). Anyways, den er sgu egentlig ret fin!
…Udover ruskindsjakken var der også et par ret lækre skindleggings med stretch til også en god pris – dog ikke nær så billige, men det havde også været vanvittigt.

ugens_100-3

…Var kæresten og jeg oppe og lure på den nye Frederiksbjerg Skole. Fandme lækker arkitektur!
…Var dagen endelig kommet, at jeg skulle deltage i iForms kvindetri. Manner, jeg har været nervøs. 300 m svømning, 20 km på cykel og 4 km løb.
…Brugte hele lørdag på at planlægge hvad jeg skulle spise, så jeg ville have den optimale energi søndag, og heldigvis faldt det ud til min fordel.
…I hvert fald havde jeg en vildt god dag, og lige bortset fra svømningen (som jeg overhovedet heller ikke har trænet), så gik det over alt forventning.
…Det var mega sjovt og udfordrende at prøve triathlon, og jeg skal helt sikkert med næste år! Og så går jeg selvfølgelig efter at gøre det endnu hurtigere.
…At familie og kæreste stod på sidelinjen og heppede gjorde det jo bare endnu bedre, og så blev jeg endda forkælet med et par nye løbesko af min mor som gave for at gennemføre. Win!
…Dagen efter stod den på frokost derhjemme – og kage selvfølgelig (som jeg har forsøgt at holde mig fra sammen med slik og alkohol – sådan lidt i hvert fald – i ugerne op til løbet.

Photobucket

2 kommentarer

 • Cæcilie

  Post i italien tager (som alt andet i det land) utroligt lang tid om at blive leveret – især hvis det er blevet postet i en mindre landsby. kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er halvanden måned siden, at vi sendte dem. Så jeg tænker, at de trods alt burde være blevet leveret nu. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt ur | rabatkode til Daniel Wellington